Tuorein sisältö

N7-univormut valmiiksi! Huhu kertoo remasteroidusta Mass Effect -trilogiasta

14.08.2020 klo 14.00 | Luettu: 2252 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


WCCFtech kertoo, että pitkään vihjaillun ja huhutun Mass Effect -trilogian remasteroinnin aika saattaa olla lähellä. EA on puhunut vielä julkistamattomasta remasteroidusta pelistä ja muitakin vinkkejä on jo jonkin aikaa ollut ilmassa.

Nyt "sisäpiiriläinen" Shinobi602 on vastannut linnunradan kuvalla Mass Effect -fanin twiittiin, jossa kerrotaan, että "ensi kuu on todella hyvä kuukausi yhdelle pelijulkistukselle". Veikkauksia on myös siihen suuntaan, että peli julkistettaisiin vasta "N7"-päivänä, eli 7. päivä marraskuuta. Toki on mahdollista, että peli julkaistaan kauppoihin juhlapäivänään.

Vahvistamaton ennakkotilauslista (alla) mainitsee myös pelin nimeltä N7 (Mass Effect Trilogy Remastered) ja siinä päivämääräksi on ilmoitettu 29.9.2020. Se on ehkä siis päivä, jolloin trilogia vapautuu ennakkotilattavaksi.ResetEran keskustelualueella taas esitellään tilausvahvistusta, jossa päivämäärä on siirretty lokakuun loppuun. Alkuperäiset kuvat löytyvät Imgurista.

Ehkä kerääntyvät todisteet viittaavat siihen, että jotain on oikeasti tulossa? Ei auta kuin odotella.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Nyt Google teki sama... Nojatuolikuskista ma... >

Keskustelut (2 viestiä)

hekdndkek

14.08.2020 klo 16.35

kun ei pystyta tekemaan kunnon jatkoa 5 vuotta vanhalle pelille niin mita tehdaa tietty remaster. ootellessa sita kun joku tekee vuoden paasta remasterin
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

16.08.2020 klo 21.06

Ensimmäinen peli on noista eniten remasterin tarpeessa. Paras tarina, mutta kököimmät pelimekaniikat.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova