Tuorein sisältö

Viivästynyt Crysis Remastered sai uuden julkaisupäivän ja trailerin, joka esittelee tulevia parannuksia

21.08.2020 klo 20.00 | Luettu: 2757 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Heinäkuussa julkisuuteen vuotanut ensimmäinen Crysis Remastered traileri sai faneilta kylmäävän vastaanoton ja pelinkehittäjä Crytek päättikin palautteen perusteella viivästyttää julkaisua sekä hioa peliä vielä lisää.

Nyt Crytek on saanut remasteroidun pelin siihen pisteeseen, että on julkistanut sille uuden julkaisupäivän, joka on syyskuun 18. päivä sekä julkaissut pelistä myös uuden tekniikkatrailerin. Traileri esittelee eroja alkuperäisen Crysis-pelin sekä uuden tulevan version välillä ja sen perusteella voi hyvinkin olla, että jatkossa uusien tehokoneiden kohdalla tullaan kysymään "Mutta pyörittääkö se Crysis Remasteredia?".

Trailerin perusteella Crysis Remastered tarjoaa alkuperäiseen verrattuna kokonaan uudistetun valaistuksen, 8K-resoluution tekstuurit sekä ray tracing -tekniikalla toteutetut pintaheijastukset. Etenkin PC-versiolta voidaan kenties odottaa siis koneet kyykyttäviä vaatimuksia.

Crysis Remastered ilmestyy syyskuun 18. päivä PC-, Xbox One- ja PlayStation 4 -alustoille. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistiin jo heinäkuun 23. päivä eli kyllä, Crysis pyörii Switchillä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Hitman 3 hiipii PC:l... Pelinkehittäjät kert... >

Keskustelut (2 viestiä)

MyösSwitchille

21.08.2020 klo 20.23

Oishan sen voinut jutussa mainita että julkaistu JO Switchille. Tämä versio ei tosin tarjoa ihan yhtä nättiä silmäkarkkia mutta sama peli kyseessä joka pyörii Swithillä varsin hyvin.
lainaa
grandpa_c

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.05.2019

21.08.2020 klo 22.29 1 tykkää tästä

MyösSwitchille kirjoitti:
Oishan sen voinut jutussa mainita että julkaistu JO Switchille. Tämä versio ei tosin tarjoa ihan yhtä nättiä silmäkarkkia mutta sama peli kyseessä joka pyörii Swithillä varsin hyvin.


Oikein hyvä huomio, lisätään maininta tästä myös juttuun!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova