Tuorein sisältö

Jatkossa voit pelata Rocket Leagueta ilmaiseksi PlayStationilla ja Nintendo Switchillä, mutta et Xboxilla

03.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 1202 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuten jo aiemmin kesällä kuultiin, jalkapalloilua ja ajamista yhdistävästä Rocket Leaguesta on tulossa jatkossa ilmaispeli. Nyt tiedetään jo hieman tarkempi ajankohta, sillä tiedotteen mukaan päivitys tapahtuu muutaman viikon sisällä eli syyskuun aikana. Tarkempaa päivämäärää ei ole kerrottu, mutta Psyonix lupaa tiedottaa, kun muutos on ajankohtaisempi.

Ikävä kyllä kaikille pallon pukkaaminen maaliin ei ole täysin ilmaista, sillä tämän hetkisten tietojen mukaan Xbox-laitteilla pelaavilta vaaditaan edelleen maksullinen Xbox Live Gold -jäsenyys. Sony ja Nintendo sen sijaan eivät vaadi PlayStation Plus tai Nintendo Switch Online -jäsenyyttä.

Myös kaudet ja ranked-tasot kokevat muutoksia, jonka lisäksi mukaan saapuu alustojen välinen tallennusmahdollisuus.

Psyonix muistuttaa, että jatkossa uudet PC:llä pelaavat lataavat Rocket Leaguen Epic Games Storesta, sillä ilmaisuuden myötä peli siirtyy kauppapaikasta toiseen. Palloa voi potkutella Steamin kautta vain, mikäli pelin on hankkinut sitä kautta ennen tulevaa päivitystä. Kaikki pelaajat alustasta riippumatta saavat myös hyvitystä, mikäli Rocket Leaguen on ostanut aiemmin ja käynyt areenoilla ennen päivityksen julkaisua. Lisätietoja tulevasta päivityksestä löydät täältä.

Lähde: PolygonV2.fi | Miia Lyyra
< Hitman 3 sai julkais... Tätä osattiin odotta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova