Tuorein sisältö

Rocket League ja Gwent valmiita PS4-Xbox-yhteispelaamiseen – vain Sonyn hyväksyntä puuttuu

22.07.2016 klo 20.00 | Luettu: 5050 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Rocket Leaguen kehittäjä Psyonix on ilmoittanut pelin olevan nyt valmis Xbox Onen ja PlayStation 4:n väliselle pelaamiselle. Psyonix kertoi IGN:lle ominaisuuden olevan käyttövalmis "parin tunnin sisällä".

The Witcherin ja Gwentin kehittäjän CD Projekt Redin johtaja Marcin Iwinski on niinikään kertonut odottavansa Rocket Leaguen raivaavan tietä konsoleiden väliselle pelaamiselle. Myös korttipeli Gwent on valmiina ristiin pelaamista varten.

Tällä hetkellä Xbox Onen ja PlayStation 4:n välinen pelaaminen riippuu vain Sonysta. Pelit ovat valmiina, mutta Sony pohtii vielä, onko moisen ominaisuuden käyttöönotto järkevää.

Aiemmin Sony Worldwide Studiosin Shuhei Yoshida on kertonut kahden suljetun konsoliympäristön yhdistämisen olevan vaikeampaa kuin esimerkiksi PC:n ja PS4:n välillä. Hänen mukaansa asian tekninen toteutus voi olla kuitenkin sen helpoin puoli, sillä Sonyn on "tarkasteltava myös yhtiön politiikkaan liittyviä ja liiketaloudellisia seikkoja".

V2.fi | Erkki Mervaala
< GTA V:ssa pääsee pia... FIFA 17 -kantta komi... >

Keskustelut (3 viestiä)

Janne88

23.07.2016 klo 19.57 4 tykkää tästä

Sony tietää että heidän asiakkaansa on hieman noh miten sen kauniisti sanoisi "vajaavaisia" joten tulisi pahasti turpiin peleissä xbox pelaajilta.
lainaa
Dreakki

24.07.2016 klo 09.56 7 tykkää tästä

Toivottavasti Sony ei koskaan suostu tähän. Microsoft vaan yrittää paska housussa saada kurottua myyntieroa (yli 20 miljoonaa) kiinni keinolla millä hyvänsä. Kukaan ei muutenkaan jaksaisi kuunnella xbox-jonnejen vinkumista, kun ottavat pataan.
lainaa
kusipisara

24.07.2016 klo 21.46 1 tykkää tästä

Harmittaako kun ps4 ei tuekkaan modeja ;)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova