Tuorein sisältö

Counter-Strike-huijarit saivat maistaa omaa lääkettää - valehuijaussovellus rankaisee huijareita kekseliäillä tavoilla

14.09.2020 klo 22.00 | Luettu: 3209 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKukaan ei pidä huijareista moninpeleissä, joten onkin äärimmäisen miellyttävää nähdä kuinka huijarit saavat maistaa omaa lääkettään ja joutuvat itse huijauksen kohteeksi. Ovela ScriptKid-niminen tubettaja on nimittäin ottanut tehtäväkseen luoda valehuijaussovelluksia, jotka huijaamisen sijaan rankaisevat huijaamista yrittäviä pelaajia erilaisilla kekseliäillä tavoilla. Kaiken kruunaa se, että sovellukset lähettävät kaikista huijausyrityksistä myös tallenteen ScriptKidille, jonka voi katsoa jälkikäteen ja nauraa epäonnisille huijareille.

ScriptKid on omistautunut kiitettävällä tavalla huijaamista vastaan taistelemiselle, sillä useamman eri nimisen ja näköisen valehuijausohjelman lisäksi tubettaja on käyttänyt useampia tuhansia dollareita mainostaakseen näitä ohjelmia Googlen hakutuloksissa.

Counter-Strike: Global Offensive -pelin tehty viimeisin sovellus on nimeltään BlueFlame ja aimbottien tai wallhackien sijaan se tarjoilee potentiaalisille huijareille karmista oikeutta. Ohjelman uusittuihin rangaistuksiin kuuluu muun muassa kykenemättömyys avata ovia ja pelaajien pakottaminen hyppäämään alas kartalta tai heittämään ase pois pelialueelta. Mukana on myös aiemmasta videosta tuttuja jekkuja kuten kranaattien heittäminen omiin jalkoihin tai pommin purkamisen keskeytyminen viime hetkellä.

Jos siis on koskaan joutunut ikävien huijarien kohteeksi moninpeleissä, niin kannattaa ehdottomasti katsastaa ScriptKidin videot läpi. CS:GO:n lisäksi tubettaja on tehnyt vastaavanlaisia videoita myös PlayerUnknown's Battlegrounds-pelistä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Oculus Quest 2 vuosi... ASUS ROG ja IKEA alo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova