Tuorein sisältö

NHL 21:n tuore traileri esittelee uusia ominaisuuksia, joista osa on saanut inspiraatiota huippupelaajien taidoista

17.09.2020 klo 22.00 | Luettu: 2677 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


NHL 21:n tuoreella pelitrailerilla esitellään uusia ominaisuuksia, joihin lukeutuvat muun muassa huippupelaajien liikkeet. Näiden inspiraationa ovat toimineet muun muassa Alex Ovechkin, Nikita Kucherov, Connor McDavid sekä monet muut pelaajat. Lisäksi esittelyyn pääsi tekoäly.

NHL 21 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. lokakuuta. Deluxe Editionin ja Great Eigh Editionin ostajat pääsevät kentälle luistelemaan jo muita pelaajia aiemmin eli 13. lokakuuta.

Alla tänään julkaistu traileriV2.fi | Miia Lyyra
< Nintendo Direct Mini... Nintendo 3DS -käsiko... >

Keskustelut (4 viestiä)

negange

18.09.2020 klo 08.03 1 tykkää tästä

nhl 21 on aivan välivuosi kun tulee uudet konsolliraudat.hutissa on myös mennyt ihan rahastukseksi kun pitäis ostaa oikealla rahalla parempia korttipakettetteja.Eniten harmittaa jokavuotinen pienpäivitys ja peli hinta on siihen nähden turhan iso.
lainaa
Exe

18.09.2020 klo 10.53 1 tykkää tästä

negange kirjoitti:
nhl 21 on aivan välivuosi kun tulee uudet konsolliraudat.hutissa on myös mennyt ihan rahastukseksi kun pitäis ostaa oikealla rahalla parempia korttipakettetteja.Eniten harmittaa jokavuotinen pienpäivitys ja peli hinta on siihen nähden turhan iso.

Tämän takia en ikinä osta täydellä hintaa NHL- tai FIFA-sarjan pelejä. Aina löytynyt joku tarjous jopa jo julkaisupäivänä. Esimerkiksi viime vuonna vaihdoin Gigantin kautta liittymän puhelimeen, jolloin sain koodin, jolla sain FIFA 20:n julkaisupäivänä 10 eurolla (ja ei, liittymä ei ollut kalliimpi kuin mistä vaihdoin). NHL20 oli viime vuonna Gigantissa 49€ julkaisussa. Ostin sen ja mukana sain kuukauden Viaplay Total -koodin (arvo 34,95e), jonka möin Facebookin kautta 30 eurolla. Pelille jäi täten hintaa julkaisussa 19€. Jos tänä vuonna ei tulisi vastaavia mahdollisuuksia, odottelen hinnanalennuksia. Tänä vuonna ei ole kiire kyllä ostaa uutta Änäriä, kun se ei tule edes PS5:lle...
lainaa
TeemuLitmanen10

18.09.2020 klo 13.10 1 tykkää tästä

Usko menee, (jep vasta nyt) jos tämä ei ole nautittavaa jääkiekkoa. Keskityn Be a pro:hon itse ja nyt pitäisi olla ensimmäistä kertaa sellanen bap johon on panostettukin. Jos siinä on vielä samanlaisia typeryyksiä oman joukkueen tekoälyssä, animaatioissa, presentaatiossa, niin ei kiitos. Nhl on aina ollut pelinä sellainen, että tekijät tietää mitä pelaaja haluaa, mutta yhtäkään virtuaalilätkän pelaajaa tiimistä ei löydy.
lainaa
gfsjdj

18.09.2020 klo 19.55

Hei kuulkaas, mä komppaan täysin tyyppejä jotka haukkuu änärin ja fifan olevan samaa paskaa joka vuosi, fifan kohdalla se on vieläkin otta mutta jos ei ole testannut nhl 20 niin kannattaa koska pelattavuudeltaan se on oikeasti iso askel eteenpäin menneistä vuosista. Varsinkin pelaajien fysiikalta ja liikkeiltä, mikä nyt on asian ydinkin, immersiivisintä lätkää miesmuistiin, suosittelen myös lämpimästi kokeilemaan estoitta lähetys -kuvakulmaa muutaman ottelun verran. Siinä tulee kivasti esille se, miten paljon aidommalta lätkä tuntuu ja näyttää pelissä.

Myönnettäköön myös, etten ole pelannut ainakaan pariin viimevuoteen nettipelejä enkä muita pelimuotoja kuin offline -pelejä niin pessissä kuin änärissä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova