Tuorein sisältö

Xbox Series X- ja Series S -konsolien ennakkotilaus alkaa virallisesti ensi tiistaina seuraavissa liikkeissä

18.09.2020 klo 18.05 | Luettu: 2143 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on nyt julkistanut mistä liikkeistä ja mihin aikaan marraskuussa julkaistavat Xbox Series X- ja Series S -konsolit voi ennakkotilata ensi tiistaina 22. päivä syyskuuta. Suomessa ennakkotilaus alkaa kello 11.00 ja virallisia ennakkotilauspaikkoja ovat Microsoft Store, Gigantti, CDON ja Power. Hintaa Xbox Series X -konsolilla tulee olemaan 509,99 euroa ja Series S -konsolilla 309,99 euroa.

Samalla Microsoft laajentaa myös Xbox All Access -ohjelmansa Suomeen, jolloin konsolin voi ostaa 24 kuukauden osamaksulla, johon kuuluu Xbox Series X- tai Series S -konsolin lisäksi myös koko 24 kuukauden ajaksi Xbox Game Pass Ultimate -tilaus. Xbox All Access on Suomessa saatavilla vain Gigantista ja sen hinta tulee todennäköisesti olemaan 24,99 euroa kuukaudessa Xbox Series S -konsolin kanssa ja 34,99 euroa jos konsoliksi valitsee tehokkaamman Xbox Series X:n.

Ilmoittamalla ennakkotilauspäivän ja -ajat hyvissä ajoin Microsoft haluaa selkeästi välttää Sonyn PlayStation 5 -konsolin ennakkotilaustilanteen, joka varsinkin ulkomailla meni hyvinkin sekavaksi useat jälleenmyyjän päättäessä avaavansa ennakkotilaukset ilmoitettua aiemmin sekä tiedottavansa tästä vain sosiaalisessa mediassa.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Disintegration-räisk... Sony-pomo: 99 prosen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova