Tuorein sisältö

V2.fi Viikon laiteuutiset (39-20): Steelseries, Huawei, Samsung, ROCCAT, Razer ja BenQ

26.09.2020 klo 21.33 | Luettu: 1595 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Lauantai-illan perinteinen laiteuutiskatsaus on kaapinut V2.fi:n sähköpostilaatikosta seuraavanlaisia tiedotteita:


Steelseries on julkaissut Rival 3 -hiirestään Wireless-version, josta löytyy tietenkin langattomuus (2,4 Ghz ja Bluetooth) sekä lisäksi luvataan 400 tunnin patterikesto, päivitetty sensori (TrueMove Air) sekä integroitu dongle. Hiiri toimii myös vain yhdellä paristolla, jolloin se painaa 95 grammaa. Hinta on 60 euron tienoilla.


Huawei laajentaa laitevalikoimaa ja alkuviikosta myyntiin tuli Sound X -kaiutin. Lehdistötiedote kertoo mm., että "äänentoiston voi käynnistää koskettamalla kaiutinta kevyesti puhelimella, mikä tuo musiikin kuunteluun uuden tunnetason". Homma toimii tietenkin NFC:n välityksellä. Kaiuttimen on valmistanut Devialet ja sen hinta on 299 euroa.


Samsung esitteli ensimmäisen PCIe 4.0 NVMe -SSD-asemansa kuluttajille, nimeltään se on Samsung SSD 980 PRO. PCIe 4.0:n, Elpis-SSD-ohjaimen sekä V-NAND- ja DRAM-muistia sisältävä asema maksaa 99,90-249,90 euroa (250 Gt - 1Tt). Sille luvataan viiden vuoden takuu.


ROCCAT paljasti uuden Titan Optical Switchin ja kolme uutta lisäystä Vulcan-näppäimistösarjaansa. Vulcan Pro on täysikokoinen Titan Optical Switchille, Vulcan TKL Pro tenkeyless samoilla kytkimillä ja Vulcan TKL:ssä on joko Titan Tactile - tai Titan Speed Switchit. Hinnat ovat 136, 168 ja 168 euroa.


V2.fi osallistui jokin aika sitten virtuaalisesti Razerin lehdistötilaisuuteen, jossa esiteltiin valmistajan langattomat lippulaivamallit: Razer BlackShark V2 Pro -kuulokkeet, DeathAdder V2 Pro -hiiri sekä BlackWidow V3 Pro -näppäimistö. Razerin langattoman yhteyden nopeuden luvataan pyyhkivän pölyä kilpailijoiden ratkaisuilla ja siksi laitteiden kerrotaan soveltuvan hyvin myös eurheilu-käyttöön. Hintalaput ovat sen mukaisia: 199,99 euroa kuulokkeista, 149,99 euroa hiirestä ja 249,99 euroa näppäimistöstä. Lisätietoa löytyy täältä.


BenQ julkisti ZOWIE XL -näyttömallistonsa uusimman sukupolven, uudet XL2546K:n ja XL2411K:n. Kilpapelaamiseen suunnittelluissa fullHD-näytöissä on yksi HDMI 2.0 -portti, yksi DPI 2 -portti sekä kaksi HDMI 1.4 -porttia. Lisäksi näytöistä löytyy BenQ:n oma DyAC-teknologia, joka lupaa vähentää liikesumennusta 144 Hz:n päivitystaajuudella. Lehdistötiedote kertoo, että ZOWIE-näytöt ovat tuttu näky e-urheiluturnauksissa ja uusien mallien odotetaan näkyvän niissä myös lähiaikoina. Hintoja lehdistötiedote ei kertonut, mutta 300-500 euron välille ne sijoittuvat.

V2.fi | Manu Pärssinen
< RuneScape suuntaa lo... Lähteiden mukaan rem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova