Tuorein sisältö

Enemmän pelitiloja ja helpompaa räiskintää - Ubisoft linjasi viisi parannusta, joilla aikoo saada Hyper Scape -pelin suosion nousuun

02.10.2020 klo 14.00 | Luettu: 1060 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoftin elokuussa virallisesti julkaistu ilmainen battle roayle -räiskintä Hyper Scape ei ole onnistunut erityisesti valtaamaan itselleen sijaa yhä ruuhkaisemmaksi käyvässä genressä. Pelinkehittäjien julkaiseman tilannepäivityksen mukaan peliä on ehditty kolmen kuukauden aikana kokeilla jo miljoonia kertoja ja vaikka pelin PC-julkaisuun kehittäjät ovat olleet tyytyväisiä, niin Hyper Scapen konsoliversio on jäänyt jälkeen julkaisijan korkeista odotuksista.

Tämän vuoksi pelin kehitystiimi on nyt julkaissut viiden parannuksen listan, joiden avulla Ubisoft toivoo pelin olevan helposti lähestyttävämpi sekä tietenkin entistä suositumpi. Pelinkehittäjien viisi peruspilari, joiden ympärille tulevat päivitykset rakentuvat ovat parempi taistelutuntuma, pelin tekeminen aloittajaystävällisemmäksi, uudet pelitilat, pitkäaikaiset pelaajatavoitteet ja cross-play-tuki.

Pelinkehittäjien mukaan etenkin pelin konsoliversiossa pelaajat ovat kokeneet tähtäämisen, vastustajien seuraamisen ja näiden vahingoittamisen liian haastavaksi, joka on etenkin ajanut ajoittelijoita pois pelistä. Jatkossa Ubisoft lupaakin parantaa pelin taistelutuntumaa, niin että pelin säilyy yhä kuitenkin myös sopivan haastavana.

Samalla kehitystiimi lupaa parantaa pelin harjoittelutiloja, niin että aloittelijoilla on tarpeeksi aikaa ja mahdollisuuksia oppia peli.

Kehitystiimi myös myöntää pelin peruspelitilan "Crown Rush" olevan anteeksiantamaton ja aikookin siksi jatkossa tuoda peliin myös muita pelitiloja kuten perinteisen deathmatchin sekä aikoo miettiä tarkemmin rajatun ajan pelattavissa olevia tiloja.

Lisäksi pelinkehittäjät lupaavat peliin lisää pitkäaikaisia pelaajatavoitteita, sillä toistaiseksi peli ei juurikaan tarjoa lisämotivaatiota pysyä pelin parissa pidempään. Lokakuun 6. päivä alkava pelin toinen kausi lisää peliin ensimmäisen versio uudesta pelaaja ranking -järjestelmästä ja kehittäjät lupaavat lisää pelaajille etenemismahdollisuuksia tarjoavia pelijärjestelmiä.

Viimeisenä uudistuksena on pelinkehittäjien tavoite saada pelin cross-play-tuki toteutettua aiempaa aiemmin, jonka pitäisi auttaa pieniin aulakokoihin, joihin V2.fi:n Miiakin törmäsi pelatessaan peliä.

Nähtäväksi jää ovatko muutokset tarpeeksi merkittäviä, että saavat houkuteltua peliin uusia pelaajia tai peliä aiemmin kokeilleet palaamaan sen pariin. Hyper Scape aloittaa toisen kautensa lokakuun 6. päivä PC-, Xbox One- ja PlayStation 4 -alustoilla.Lähde: Ubisoft

V2.fi | Mikko Seppänen
< Blizzard peruu matka... Keanu Reeves on bad ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova