Tuorein sisältö

Ubisoft julkisti lisää Tom Clancy -pelejä - The Division saa ilmaiseksi pelattavan spin-off-pelin nimeltään Heartland ja mobiiliversion

06.05.2021 klo 20.15 | Luettu: 1504 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Ubisoft julkisti tänään laajentavansa The Division -pelimaailmaa kahdella uudella pelillä, joista toinen ilmaiseksi pelattava spin-off-peli nimeltään Heartland ja toinen on The Division -mobiilipeli.

Heartlandistä vastuussa on Tom Clancy -pelien parissa pitkään työskennellyt Red Storm Entertainment ja free-to-play-pelin kerrotaan saapuvan 2021-2022 PC- ja konsolialustoille. Tarkemmin pelin sisällöstä ei vielä ole tietoa mutta siitä kiinnostuneet voivat jo ilmoittautua mukaan alustavaan testivaiheeseen.

The Division -mobiilipelistä Ubisoft kertoi vielä vähemmän mutta lupasi lisätietoja myöhemmin. Sen sijaan Ubisoft kertoi The Division -pelimaailmaan kytkeytyvistä transmediaprojekteistaan, joista ehdottomasti isoin on Netflixiin saapuva Jessica Chastainin ja Jake Gyllenhaalin tähdittämä elokuva. Tämän lisäksi luvassa on ainakin The Division -romaani.Ubisoft myös kertoi julkistavansa myöhemmin tänä vuonna uutta lisäsisältöä The Division 2 -peliin. Ubisoft Massiven ja Ubisoft Bucharestin työstämän lisäsisällön tarkemmat yksityiskohdat paljastuvat myöhemmin, mutta luvassa on ainakin pelisarjalla täysin uusi pelitila sekä uusia tapoja nostaa omien pelihahmojen tasoja.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tee itse Nintendo-pe... Pian pelaajat voivat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova