Tuorein sisältö

Pelaajat kohtasivat kuukausien häirintää videopelissä - vastineeksi Rare potkaisi heidät ulos Sea of Thievesin kumppaniohjelmasta

05.10.2020 klo 22.00 | Luettu: 2766 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kotakun uutisen mukaan SayHeyRoccoo-kanavan tekijät ovat kokeneet kuukausien ajan häirintää ja esimerkiksi misogyniaa Raren Sea of Thieves -pelin parissa. Häirinnän takana on ollut toinen Sea of Thieves -peliä striimaava henkilö sekä hänen yhteisönsä. Yhteydenotto poiki tulosta, sillä Rare päätti heilauttaa bannivasaraa muutamille tileille, mikä kuitenkin johti häirinnän lisääntymiseen.

Häirinnän kohteeksi joutuneen SayHeyRoccoo -kanavan tekijät lähettivät heille saapuneet viestit poliisille, mutta myös Rarelle. Rarelle menneissä viesteissä striimaajat kutsuivat Raren väkeä hirviöiksi. Perusteena sanomisille oli yhtiön toimettomuus häirintään liittyen. Tämä ei miellyttänyt Rarea, jonka myötä yritys poisti myös häirinnän kohteeksi joutuneen kanavan Sea of Thievesin kumppanuusohjelmasta. Raren toiminta ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia, joten osa kumppaniohjelman jäsenistä päätti poistua ohjelmasta protestina tilanteelle.

Vastineeksi Rare on kertonut tehneensä muutoksia kumppaniohjelmaan ja toteaa, että yhteisö pysyisi turvallisena ja positiivisena sekä kaikille avoimena. Kotakun mukaan jotkut Raren työntekijät ovat kuitenkin kertoneet, että heitä on kielletty puhumasta asiasta ja mikäli he ottavat asiaan kantaa, on mahdollisuus, että he menettävät työpaikkansa.

SayHeyRoccoon julkaisema pidempi kirjoitus aiheesta TwitLonger-palvelussa.

Lähde: gamesindustry.biz
V2.fi | Miia Lyyra
< FIFA 21 potkii kovil... Ylistettyyn Ghost of... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova