Tuorein sisältö

Kuolema jää piraatin rangaistukseksi - Sea of Thieves hylkäsi sanktiojärjestelmän lopullisesti

27.03.2018 klo 17.00 | Luettu: 2733 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Pelaajat merille vienyt Sea of Thieves ilmestyi – vaan ei ilman parranpärinää. Monien pelaajien toiveissa on ollut erityisesti kuolemasta rankaiseminen. Tekijätiimi Rarella on kuitenkin heille ikäviä uutisia.

Vaikka yhtiön viestintä on aiemmin vihjannut ominaisuuden tulemisella, tuore ilmoitus kertoo ajatuksen olevan kuollut. Teoksen tuottaja Joe Neate vahvisti asian Twitterissä.

Neate jatkoi asian selventämistä blogikirjoituksessa. Ristiriitaisen vastaanoton saanutta ehdotusta ei haluttu lisätä, sillä idea sai toivojista huolimatta myös runsaasti kritiikkiä.

Xbox Onelle ja PC:lle julkaistu Sea of Thieves on tänään ison osan päivästä poissa käytöstä huoltokatkon takia, sillä palvelimet ovat nykineet ja paukkuneet suuren piraattivyöryn vuoksi.V2.fi | Markus Mesiä
< Viivästynyt roolipel... Toinen mielipide: An... >

Keskustelut (4 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

27.03.2018 klo 17.25 6 tykkää tästä

Kuollut peli jo julkaisussa. Ei tuota vaan jaksa. Yhtä ja samaa tyhjässä maailmassa. Kaikki on vain kosmeettista. Ei paljoa haluta räiskiä jotain helvetin luurankoja, jotta saa massia voidakseen hankkia uuden letin hahmollensa. Onneksi tuli Game Passiin, niin ei tarvinnut käyttää 70€ ostaakseen ilmiselvästi täysin raakileen teoksen. Niin paljon potentiaalia oli, mutta kaikki hukattu.

PS. ”kuolemasta rangaiseminen” on varmaankin ”kuolemasta rankaiseminen”.
lainaa
WaterIsPrettyTho

27.03.2018 klo 18.12 6 tykkää tästä

Onko Rare käyttänyt koko budjetin rommiin ja huoriin kun peli on jäänyt näin pahasti kesken, No Man's Sky oli interaktiivisempi kuin tämä 70€ early access tyhjä hiekkalaatikko.
lainaa
sa445

27.03.2018 klo 23.10 3 tykkää tästä

Microsoft uskoo live service malliin ja he pakottivat Raren tekemään sen pohjalta pelin.Viime sukupolvella Rare pistettiin tekemään Kinect pelejä.Rarelta ei ole tullut pitkiin aikoihin hyviä pelejä.Microsoft ei panosta paljoakaan omiin talon sisäisiin peleihin no poislukien Forza ja Halo.

Sea of Thieves ei ole kiinnostava tai edes kovin hyvä peli.Se tippuu samaan joukkoon monen muun huonon live service pelin kanssa.Keskeneräinen ja alhaisilla tuotanto arvoilla tehty peli joka kilpailee genressä missä on jo nyt ylitarjontaa.


lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

28.03.2018 klo 20.06

Annan neljä Askoa 12:sta apinasta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova