Tuorein sisältö

PlayStation uudistaa PS Storea sekä PlayStation Trophy -ominaisuuksia - vanhempien pelien ostaminen voi vaikeutua

11.10.2020 klo 14.00 | Luettu: 2744 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sony on päättänyt muuttaa muutamia PlayStationin ominaisuuksia ja palveluita, joista toisen yhtiö on jo toteuttanut.

PlayStation Trophy -ominaisuudet päivittyivät Suomessa 8. lokakuuta. Jatkossa tasojen kokonaismäärä on 999, kun aiemmin leveleitä oli ainoastaan 100. Lisäksi myös Trophyjen kuvakkeiden ulkoasut muuttuvat. Lisätietoja uudistuksesta voit lukea täältä..

Muutoksen kouriin näyttäisi pääsevän myös PlayStationin kauppapaikka PS Store, kertoo ranskalainen Planète Vita -lehti. Jatkossa selainversion tai mobiilisovelluksen kautta ei voi enää ostaa esimerkiksi vanhempia pelejä tai lisäosia (PS3, PSP, PS Vita), sovelluksia, teemoja tai avatareja. Jatkossa edellä mainitut sisällöt tulee hankkia suoraan konsoleiden kauppapaikkojen kautta. Tietojen mukaan Sony olisi poistamassa myös toivelista-ominaisuuden, johon on voinut siirtää pelejä, joita haluaisi hankkia. Muutokset tapahtuvat kahdessa osassa: 19. lokakuuta selainversiota käyttäville ja 28. lokakuuta mobiiliversiota käyttäville.

Lähde: The Verge


V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox Series X|S -lai... Aleksi ''Aleksib'' V... >

Keskustelut (3 viestiä)

Tuskistunut

11.10.2020 klo 16.30 4 tykkää tästä

No jopas. Vanhemmilla konsoleilla puhtaasti tuskaa käyttää storea, joten päätöksen tavoitteena lienee päästä niistä kokonaan eroon.
Pelkästään psvita pelien katsominen omasta kirjastosta on melko työlästä
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

11.10.2020 klo 16.42 3 tykkää tästä

Tuskistunut kirjoitti:
No jopas. Vanhemmilla konsoleilla puhtaasti tuskaa käyttää storea, joten päätöksen tavoitteena lienee päästä niistä kokonaan eroon.
Pelkästään psvita pelien katsominen omasta kirjastosta on melko työlästä


Niin kauan, kun on voinut käyttää selainta ja mobiilisovellusta, niin en oo käyttänyt konsoleiden omia kauppapaikkoja. Tää muutos on kyllä itselle melko järkytys.
lainaa
Rokka

11.10.2020 klo 18.28 7 tykkää tästä

PS3 store on lähes käyttökelvoton. Lagittaa niin pirusti. PS4 tökkii sekin jonkun verran mutta ei sentään kerkeä kahveja keittää sen miettiessä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova