Tuorein sisältö

Räppäri maksoi Pokémon-kortista yli 200 000 dollaria

12.10.2020 klo 20.00 | Luettu: 5635 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Viime viikon perjantaina sulkeutuneessa huutokaupassa populaarikulttuuriesineiden myyntiin erikoistunut Iconic Auctions onnistui myymään priimakuntoisen Pokémon-kortin 183 812 dollarin hintaan. Huutokauppafirmalle maksettavien kulujen jälkeen kortin lopulliseksi hinnaksi muodostui 220 574 dollaria ja 40 senttiä.



Huimaan hintaan myyty kortti oli vuonna 1999 ilmestyneestä ensimmäisestä englanninkielisestä Pokémon-korttisarjasta ja oli täydelliseen kuntoon arvioitu Charizard-hologrammikortti. Kortin ostajaksi ilmoittautui tämän vuoden kesällä vain 30-vuotiaana uransa lopettanut räppäri Logic, joka Instagram-julkaisussa kertoo olleensa aina Pokémon-fani mutta jolla ei koskaan lapsena ollut varaa ostaa kortteja. Nyt aikuisena ja menestyneenä räppärinä Logic voi sitten hakea takaisin menetettyjä lapsuuden kokemuksia.

Ihan heti ei kannata omilla Pokémon-korteilla kuvitella rikastuvansa, sillä kortin hintaan vaikuttivat sen aivan täydelliseksi virallisesti arvioitu kunto sekä kortin harvinaisuus. Jos kuitenkin nurkista löytyy varsinkin vuoden 1999 ensipainoksen Pokémon-kortteja erinomaisessa kunnossa, niin ehkä kannattaa alkaa harkita niiden arvioittamista.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vaikuttaa siltä, ett... MachineGames juhlii ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova