Tuorein sisältö

ScummVM tuo vanhat LucasArts-seikkailut Wiille

01.05.2008 klo 10.24 | Luettu: 4328 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Mikäli kotikutoisten ohjelmien käynnistäminen Wiillä ei tuota ongelmia, kannattaa konsolilleen ladata ScummVM:n Wiille räätälöity versio. ScummVM on ohjelma, jonka avulla monet vanhat graafiset seikkailupelit heräävät jälleen eloon. Pääasiassa sovellus on suunniteltu LucasArtsin tuotoksia varten, mutta tuettujen pelien listalta löytyy myös joitakin muiden yritysten seikkailuja.

Wii-versio ohjelmasta tukee Wiimoten käyttöä hiiren korvikkeena, joten seikkailut voi seikkailla rennosti sohvalta käsin ohjainta heiluttelemalla.



Lähde: SavyGamer

V2.fi | Matti Lintula
< Eurooppa saa Wii-Oka... Video raivoavasta GT... >

Keskustelut (3 viestiä)

peanut

Rekisteröitynyt 16.11.2007

01.05.2008 klo 11.24

Jaah, että tällasta...vois melkein jopa kokeilla. Tähän ei siis tarvitse mitään modattua Wiitä, vai?

Edit: Jaaha, näin luki tuon zipin Readme-tiedostossa:
"This is a .dol file, so you will need a dol loader running on your Wii (such as SDelfload), probably with the Twighlight Hack." Että se siitä. Mutta, en ole tätä Scummia ennen PC:lläkään kokeillut...
lainaa
Onnimanni

Rekisteröitynyt 22.04.2007

01.05.2008 klo 11.27

Voihan Monkey Island.
lainaa
Henkka

01.05.2008 klo 12.15

Ei kannata vältämättä ainakaan Homebrew channelia asentaa konsolilleen, se on ns. Trucha-signed eli Nintendon IOS37 päivitys, joka aktivoidaan todennäköisesti WiiWare päivityksen yhteydessä, tulee estämään sen toiminnan ja mahdollisesti brickaa konsolin.
Twilight Hackin kautta niitä on turvallista käyttää, silloin tulee vain käynnistää Twilight Princess ja ladata Twilight Hack tallenus pelissä joka kerta kun Homebrewiä käynnistelee. WiiBrew nettisivulta löytää runsaasti tietoa Wiin Homebrewistä ja Twilight Hackista.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova