Tuorein sisältö

Valve-pomo imitoi Half-Life 2 -saavutusta ampumalla puutarhatontun avaruuteen hyväntekeväisyyden nimissä

03.11.2020 klo 22.15 | Luettu: 1856 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenValven toimitusjohtaja Gabe Newell on ilmoittanut uudesta hyväntekeväisyystempauksesta, jossa Half-Life 2: Episode 2 -pelissä esiintyvää "Little Rocket Man"-saavutusta mukaillen aikoo laukaista puutarhatontun avaruuteen.

Uudessa-Seelannissa koronapandemian alusta lähtien jumissa ollut Newell aikoo lahjoittaa yhden dollarin jokaista katsojaa kohti, jonka tontun avaruuteen lähettävän raketin suora lähetys tai sen tallenne kerää ensimmäisen vuorokauden aikana. Hyväntekeväisyyden kohteena on Aucklandissa sijaitseva lastensairaala ja kampanjassa mukana on rakettifirma Rocket Lab sekä efektipaja Weta Workshop.

Sormusten Herra- ja Hobitti-elokuvista tuttu Weta Workshop vastaa titaanista valmistetun 15 senttimetriä korkean puutarhatontun valmistamisesta ja Rocket Lab taas kuljettaa Gnome Chompski -nimisen tonttu-ukon avaruuteen yhdessä 29 satelliitin kanssa.Tonttu-ukon tehtävänä ei ole pelkästään kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen vaan titaaninen pikkumies samalla toimii koekappaleena 3D-tulostustekniikoille, joilla voitaisiin jatkossa jopa tehdä avaruusalusten osia. Ikävä kyllä Gnome Chompskia ei odota sankarin paluu, vaan oletuksena on, että puutarhatonttu tulee palamaan ilmakehässä raketin toimitettua kuormansa.

Raketin tarkka laukaisuajankohta ei ole vielä tiedossa mutta se tulee olemaan marraskuun 16. päivä alkavan 14-päivän aikaikkunan sisällä. Tarkempi ajankohta selviää seuraamalla rakettifirma Rocket Labin sosiaalista mediaa ja itse laukaisun tai sen tallenteen voi katsoa firman verkkosivuilta.

Lähteet: Eurogamer, The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< TwitchCon järjestetä... Näin toimivat PlaySt... >

Keskustelut (1 viestiä)

TimoSilakka

04.11.2020 klo 16.28

Miksei herra Newell vain lahjoita tuota summaa mikä mahd. menisi tontun avaruuteen lähettämiseen suoraan lastensairaalalle? Eikö leipää ja sirkushuveja ala olemaan jo aika vanhanaikaista?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova