Tuorein sisältö

PlayStation 5 -konsolia ei kannata lähteä jonottamaan julkaisupäivänä - Sony vahvisti kaiken myynnin tapahtuvan vain netissä

05.11.2020 klo 20.15 | Luettu: 1664 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSonyn seuraavan sukupolven konsolin julkaisupäivä on vain parin viikon kuluttua ja nyt pelifirma on osittain vahvistanut aiemmat huhut, että PlayStation 5 -konsolia ei tulla myymään ainakaan julkaisupäivänä lainkaan kaupoissa vaan laitetta saa ostettua vain netin välityksellä.

Virallisessa blogissa julkaistussa tekstissä Sony perustelee nettitilauksiin keskittymistä nykyisellä koronaviruspandemiatilanteella. Konsolin jo aiemmin tilanneet voivat tietenkin hakea laitteensa jälleenmyyjiltä näiden ohjeistuksen perusteella mutta yksikään Sonyn virallinen jälleenmyyjä ei tule konsolia julkaisupäivänä liikkeessä myymään.

PlayStation 5 -konsoli julkaistaan muun muassa Yhdysvalloissa sekä Japanissa marraskuun 12. päivä ja se ilmestyy muualla maailmassa, mukaan lukien Suomessa, viikkoa myöhemmin eli marraskuun 19. päivä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Control keräsi lisää... Kamalan Uwe Bollin e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova