Tuorein sisältö

Call of Duty: Warzone sai päivityksen myötä 120fps -tilan Xbox Series X:llä mutta ei PlayStation 5:llä

15.11.2020 klo 14.00 | Luettu: 2247 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCall of Duty: Warzonen viimeisin päivitys lisäsi pelin tukemaan 120fps-tilaa Xbox Series X -konsolilla mutta pelinkehittäjä Infinity Ward jätti tämän ominaisuuden kokonaan mainitsematta päivityksen muistiinpanoissa. Sen sijaan pelaajat olivat itse löytäneet korkeamman ruudunpäivityksen pelitilan asetukista ja Digital Foundry -sivusto oli vahvistanut pelin pyörivän oikeasti 120fps-tilassa.

Syynä tähän voi mahdollisesti olla se, että PlayStation 5 -pelaajat eivät vielä pääse kyseisestä tilasta nauttimaan ja pelijulkaisija Activisionilla on sovittuna viimeisimmän Call of Duty: Black Ops Cold War -pelin tiimoilta erilaisia etuja Sonyn kanssa.

Mahdollinen syy 120fps-tilan puuttumiseen Sonyn uudella konsolilla voi olla se, että jos peli pyörii toistaiseksi vielä PlayStation 4 -taaksepäin yhteensopivuuden kautta, niin silloin esimerkiksi Rocket Leaguen kehittäjien mukaan laite ei vielä tue 120fps-tilaa PS4-pelien kohdalla.

Tällä hetkellä alustojen välisessä pelaamisessa crossplay-tuen välityksellä on Xbox Series X -pelaajilla, jotka voivat 120fps-tilaa käyttää, selkeä etu PlayStation 5 -pelaajiin nähden. Molempien alustojen pelaajat voivat tosin lohduttautua sillä crossplayn ollessa käytössä mukana on aina PC-pelaajia jotka nauttivat usein etua molempiin nähden sekä ruudunpäivityksessä että näppäimellä ja hiirellä pelaamalla.

Nähtäväksi jää tuleeko Call of Duty: Warzone saamaan vielä natiiviversiot uusille Xbox Series X- ja PlayStation 5 -konsoleille, jotka käyttäisivät hyväkseen laitteiden uusia tehoja vai tyytyykö pelinkehittäjä Infinity Ward pyörittämään yhä huippusuosittua battle roayle -peliä vain taaksepäin yhteensopivuuden kautta, sillä varmasti iso osa pelaajakunnasta pelaa vielä edellisen sukupolven laitteilla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso täältä pian al... Ubisoft Montreal jou... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova