Tuorein sisältö

Ubisoft Montreal joutui perjantaina swattauksen kohteeksi

15.11.2020 klo 17.00 | Luettu: 2376 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Ubisoftin Montrealissa sijaitseva kehitysyksikkö joutui perjantaina vaaratilanteeseen, kun poliisi sai ilmoituksen paikan päällä käynnissä olevasta panttivankitilanteesta. Kyseessä ei suinkaan ollut oikea ilmoitus vaan niin sanottu swattaus, jossa poliisille ilmoitetaan olemattomasta uhasta tarkoituksena saada poliisin erikoisjoukot ilmestymään paikalle.

Swattaus on muodostunut viime vuosien aikana vaaralliseksi internet "pilaksi" ja on johtanut jopa kuolemantapauksiin aseistettujen poliisien toimiessa yli-innokkaasti. Onneksi kuitenkin Ubisoft Montrealin kohdalla tilanne saatiin hoidettua alta pois ilman, että kenellekään rakennuksessa työskennelle olisi käynyt mitään.

Poliisi ei vielä ole kommentoinut väärän ilmoituksen syitä tai kertonut epäilyistä mutta aiemmissa swattaus-tapauksissa kyseessä on usein ollut tyytymättömyys kohdetta kohtaan tai ylipäätänsä halu aiheuttaa kiusaa. Ubisoft Montrealin viimeisin julkaisu on äskettäin julkaistu Assassin's Creed Valhalla ja pelistudio on ollut aiemmin työskennellyt useiden muiden Ubisoftin pelisarjojen kuten Watch Dogs ja Far Cry parissa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Call of Duty: Warzon... Yakuza-pelien tuotta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Viljami

15.11.2020 klo 18.22 6 tykkää tästä

Assassins Creed Valhalla on kyllä bugisin koiranpaskapeli, minkä olen koskaan ostanut.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova