Tuorein sisältö

V2.fi | Viikon laiteuutiset (47-20): kevyitä hiiriä, uuden sukupolven ohjaimia ja värikkäitä valoja

21.11.2020 klo 21.20 | Luettu: 1149 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


HyperX on tehnyt yhteistyötä Ducky-näppäimistövalmistajan kanssa ja julkistanut mekaanisen 60% HyperX x Ducky One 2 Mini -näppäimiston. Mukana on HyperX:n punaiset lineaariset kytkimet ja RGB-taustavalaistus yhdistettynä Duckyn näppäinhattuihin ja näppäimistö-designiin. Kyseessä on limited edition, jota myydään Euroopassa 1425 kappaletta hintaan 129,99 euroa /kpl.


Logitech julkisti kaikkien aikojen keveimmän kilpapelihiirensä - Logitech G PRO X Superlight painaa alle 63 grammaa. Siinä on HERO 25K-anturi sekä langaton LIGHTSPEED-teknologia. Uutuushiiri sai tulikasteensa Astralis-joukkueen 12. kauden ESL PRO League -finaaliotteluissa ja G2-joukkueen voittaessa vuoden 2020 League of Legends -pelin Euroopan mestaruuden. Hintaa hiirellä on 149 euroa ja sitä saa sekä mustana että valkoisena.


Uusien konsolien myötä laitevalmistajat ovat rynnänneet markkinoille uudet lisävarusteet kainalossaan.

- Thrustmaster julkaisi Xbox Series X|S:lle uuden sukupolven ESWAP-ohjaimen, hinta 169,99 euroa
- Hori julkisti XSX|S:lle Horipad Pron, Fighting Commander Octa -tappelupeliohjaimen, Racing Wheel Overdrive -ratin, Force Feedback Racing Wheel DLX -ratin, 3D Surround Gaming Neckset -kaiuttimen, Fighting Stick alfan, Hori Solo Charging Stationin sekä Hori Dual Charging Stationin
- Razer julkisti XSX|S:lle Wolverine V2- ohjaimen, hinta 119,99 euroa


Boston Distribution on tuonut myyntiin FeiyuTech AK2000C -kameravakaajan, joka sopii säätöjensä ansiosta poikkeuksellisen monille järjestelmäkameroille. Sen kolmiakselinen gimbaali osaa tavallisten seuranta-, lukitus- ja panorointiliikkeiden lisäksi automatisoida näyttäviä kiertoliikkeitä sekä tallentaa tyylikkäitä timelapse-videoita. Gimbaaliin käy jopa 2,2 kilogramman painoinen järjestelmäkamera. Hinta on 249 euroa.


NZXT on kasvattanut AIO-vesijäähyjensä valikoimaa kahdella uudella mallilla: Kraken X-3 RGB sekä Kraken Z53 240mm. Ensimmäisessä on tietenkin uutta RGB-valolliset viipperät ja NZXT-logonkin saa haluamaansa asentoon. Z53 taas on 240 mm tuulettimillaan uusi koko ja mukana on jälleen 60mm pyöreä LCD-ruutu. Molemmat sopivat sekä Intelin että AMD:n prosessoreihin. Hinnat ovat 165,90 ja 237,90 euroa.


Huawei julkisti Mate 40 -sarjan kansainvälisessä lanseeraustilaisuudessa myös parannetun EMUI 11 -käyttöliittymän. EMUI 11 lupaa tuoda käyttäjilleen "yhä henkilökohtaisemman ja visuaalisemman käyttökokemuksen sekä lisää älykkäitä, helppokäyttöisiä ominaisuuksia". Mukana on mm. entistä enemmän Smart Gesture Control -eletoimintoja. Ilmapainallus-eleellä käyttäjä voi vastata ??saapuviin puheluihin ja hallita toistettavaa mediaa, äänenvoimakkuutta voi puolestaan säätää pystysuuntaisilla pyyhkäisyillä musiikkia kuunneltaessa. Lisäksi saapuvien puheluiden soittoäänen voimakkuus laskee automaattisesti, kun käyttäjä katsoo näyttöä. Mate 40:n lisäksi Suomessa EMUI 11 -päivitykset tulevat Huawein P40-, P40 Pro- ja Mate 30 Pro -puhelimiin vuoden 2020 loppuun mennessä ja P30- ja Mate 20 -sarjaan sekä Mate Xs- ja Nova 5T -puhelimiin vuoden 2021 ensimmäisen kvartaalin aikana.

V2.fi | Manu Pärssinen
< PlayStation-pomo Jim... Sonyn Horizon Zero D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova