Tuorein sisältö

PlayStation-pomo Jim Ryan kertoo, että yhtiöllä on uutisia koskien Xbox Game Passin kilpailijaa - konsolisotaa on kuitenkin turha odottaa

21.11.2020 klo 17.00 | Luettu: 2468 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


PlayStation-pomo Jim Ryan oli TASS Russian News Agencyn haastattelussa, jossa Ryania haastateltiin PlayStation 5:n julkaisusta sekä yhtiön tulevaisuuden suunnitelmista.

Heti haastattelun alussa Jim Ryan kertoo, että Sony on myynyt kaikki PlayStation 5 -konsolit, myös Venäjällä. Pian keskustelu kuitenkin kääntyy konsolisotaan, johon PlayStation-pomo vastaa, ettei hän käytä tai pidä kyseisestä termistä. Hänen mukaansa on hyvä, että alalla on kilpailua, sillä se pistää yhtiön työskentelemään entistä kovemmin. TASS esittää myös kysymyksen koskien Microsoftia ja Zenimax -kauppaa. Ryan kuitenkin vastaa, että yhtiö odottaa, mitä kauppa tuo tullessaan.

Haastattelun lopussa keskustellaan vielä siitä, aikooko PlayStation vastata Microsoftin Xbox Game Passiin kehittämällä vastaavaa palvelua omille laitteille. Jim Ryan vastaa, että yhtiöltä on tulossa aiheeseen liittyen uutisia, mutta ei tänään. Hän kuitenkin muistuttaa, että PlayStation Now -palvelu on käytössä useassa maassa. TASS kuitenkin heittää vastapalloa, sillä PlayStation Now ei ole käytettävissä Venäjällä, johon Ryan vastaa, että palvelua on vaikea julkaista Venäjällä maan suuren koon vuoksi. Pilvipalvelu vaatii palvelimien sijoittamista lähelle pelaajia ja Venäjän koon vuoksi se on hankalaa.

TASS Russian News Agencyn julkaiseman haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

V2.fi | Miia Lyyra
< Onko rakas Flash-pel... V2.fi | Viikon laite... >

Keskustelut (1 viestiä)

Niko_

22.11.2020 klo 14.34 2 tykkää tästä

Eivät pysty tai ainakaan halua julkaista lähellekkään yhtä hyvää palvelua kuin Xbox Game Pass.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova