Tuorein sisältö

PlayStation 5:n DualSense-ohjain toimii nyt myös Steamissa - Valven mukaan erilaisilla ohjaimilla pelaavien määrä on lisääntynyt

22.11.2020 klo 14.00 | Luettu: 1075 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Valven tiedotteen mukaan PlayStation 5:n DualSense-ohjain toimii nyt myös kaikissa niissä Steamin valikoimista löytyvissä peleissä, jotka tukevat Steam-syötteen ohjelmointirajapintaa.

Samalla Valve kertoo, että PC-pelien pelaaminen ohjaimella on lisääntynyt. Tiedotteen mukaan viimeisen kahden vuoden aikana Steamin puolella päivittäinen keskiarvo on vähintään tuplaantunut. Joitan pelejä pelataan jopa 90 prosenttisesti vain ohjaimella. Valve kertoo, että myös PlayStation-ohjaimilla pelaaminen on lisääntynyt. Kokonaismäärästä katsottuna kasvua on tapahtunut kahden vuoden aikana 10,9 prosentista 21,6 prosenttiin.

Lähde: Eurogamer


V2.fi | Miia Lyyra
< Sonyn Horizon Zero D... Tässä ovat Cyberpunk... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdfghjkl

22.11.2020 klo 15.45 3 tykkää tästä

Täytyy antaa kyllä kiitosta Valvelle siitä, miten hyvä tuo PC:n ohjaintuki nykyisin on. Switchin Pro Controlleri ja PS4-ohjaimet toimineet täydellisesti bluetoothin yli. Kiitos tosin kuuluu myös konsolivalmistajille, kun eivät ole väkisin lähteneet tekemään omia standardeja ohjaimiin, ettei niitä voisi käyttää muutoin kun oman konsolin kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova