Tuorein sisältö

Square Enix kertoi Marvel's Avengers -pelin myyneen odotettua huonommin, eikä se ole vielä tienannut takaisin kehityskulujaan

27.11.2020 klo 20.00 | Luettu: 1637 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSquare Enix on julkistanut viimeisimmän talouskatsauksensa ja sen perusteella pelinkehittäjän syksyn iso pelijulkaisu Marvel's Avengers ei ole osoittautunut toivotun kaltaiseksi myyntimenestykseksi. Sen sijaan peli on myynyt odotettua huonommin eikä ole vielä edes onnistunut tienaamaan takaisin kehitykseen käytettyjä kuluja.

Huonon myynnin taustalla lienee pelin saama kylmä vastaanotto, niin kriitikoilta (V2.fi:n Miikka antoi arviossaan pelille arvosanaksi 2/5) kuin faneiltakin. Pelin floppaaminen on sinänsä jonkinlainen saavutus, sillä Marvelin elokuvauniversumi on kaikkien aikojen tuottoisin ja viimeisin Avengers: Endgame on itsessään kaikkien aikojen menestynein elokuva.

Vaikka Square Enixin HD-peleistä vastaava osio ilmoittikin tappioikseen 7 miljardia jeniä (noin 56 miljoonaa euroa), niin kokonaisuutena japanilaisen pelifirman tuotto kasvoi viime vuodesta. Lisäksi Square Enix toivoo Marvel's Avengers -pelin muuttuvan vielä tuottoisaksi pelin julkaistessa lisäsisältöä kuten uusia pelihahmoja joulukuusta alkaen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Fall Guysin kolmas k... CD Projekt Red muutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova