Tuorein sisältö

E3: Kostajat Kokoon! Tältä näyttää tuleva Marvel's Avengers -peli

11.06.2019 klo 05.45 | Luettu: 3800 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJulkaisija Square Enix näytti vihdoinkin E3-tilaisuudessaan pelikuvaa sisältävän trailerin odotetusta Marvel's Avengers -pelistä.

Kyseessä on pelinkehittäjä Crystal Dynamicsin oma tulkinta Marvel-sarjakuvien supersankariryhmästä, eli pelissä ei tulla näkemään Marvel-elokuvista tuttuja näyttelijöitä. Peliprojekti on selvästi Square Enixille tärkeä, sillä sitä on työstämässä Crystal Dynamicsin lisäksi myös Eidos Montreal ja Marvel Games.

Pelissä pelaaja pääsee ohjaamaan yhtä viidestä itse valittavasta supersankarista, jotka ovat Kapteeni Amerikka, Thor, Hulk, Musta Leski ja Rautamies. Yksin ei kuitenkaan tarvitse lähteä kostamaan, sillä peliä voi pelata netin yli yhdessä kaverin kanssa.

Pelin tarina on varta vasten sitä varten kirjoitettu. Siinä Kostajat julistetaan laittomiksi ja ryhmä hajoaa, kun San Franciscossa tapahtuvan hyökkäyksen aikana Kostajien terrigen-reaktorilla toimiva helialus romahtaa maahan ja aiheuttaa valtavaa tuhoa. Viisi vuotta onnettomuuden jälkeen Kostajat joutuvat tietenkin palaamaan takaisin yhteen, kun uusi pahis tulee uhkaamaan maailmanrauhaa.

Nähdyn ja kuullut perusteella peli selvästi tulee lainaamaan laajemminkin Marvel-sarjakuvista materiaalia ja E3-tilaisuudessa näytetyllä lisävideolla nähtiin myös sarjakuvista tuttu alkuperäinen Muurahaismies Hank Pym. Crystal Dynamics lupasikin, että peli tulee saamaan useamman vuoden ajan lisämateriaalia, mutta kaikki myöhemmin lisättävät uudet pelattavat hahmot tulevat olemaan täysin ilmaisia.

Marvel's Avengers julkaistaan 15. päivä toukokuuta 2020 Xbox One, Playstation 4, Stadia ja PC-alustoille. Pelin traileri kannattaa ehdottomasti itse katsoa alta. Excelsior!


V2.fi | Mikko Seppänen
< E3: Rainbow Six Quar... E3: Nämä kaikki Ubis... >

Keskustelut (1 viestiä)

bfkdnfekjfnf

11.06.2019 klo 16.59

grafiikan perusteella mobiilipeli. ja pelikuvan perusteella yhta hyva kun 360n iron man ja thor. vittu mita 500 tekijan jengi saa aikaan. taitavat vaan kayttaa bethesdan taktiikkaa ja heittaa kaikki naapurit junan alle. ihan kuin 3d realms olis jotain f76n tehnyt
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova