Tuorein sisältö

NHL 21:een lisätään suomalaista muotia - inspiraationa mm. verinen Gretzky

03.12.2020 klo 11.18 | Luettu: 682 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muutamia vuosia NHL:ssäkin pelanneen Ville Leinon lifestyle- ja muotibrändi Billebeino saapuu virtuaalisiin kaukaloihin uudella, nimenomaisesti EA SPORTSille suunnitellulla mallistolla.

Billebeino x EA SPORTS malliston huppari, pipo ja muita omalle pelihahmolle puettavia virtuaalisia Billebeino-tuotteita on saatavilla digitaalisesti NHL 21 -pelin World of Chel -pelimuodossa 3.12.2020 klo 20.00 alkaen. Lisäksi rajoitettu erä fyysisiä tuotteita tulee myyntiin Billebeinon virallisessa verkkokaupassa perjantaina 4.12.2020 klo 12.00 alkaen.

Kaikki pelaajat, jotka kirjautuvat NHL 21 -peliin 3.12.-31.12.2020 välisenä aikana, saavat ilmaiseksi pelinsisäisen EA SPORTS x BILLEBEINO World of Chel -lahjalätkäkassin. Lisäksi EASHL-joukkueilla on mahdollisuus lisätä Billebeinon tiilisymboli osaksi joukkueidensa pelipaitaa.

”Tämä projekti on minulle henkilökohtaisesti ja koko Billebeino-tiimille erittäin tärkeä. EA SPORTSin ja Billebeinon yhteistyössä yhdistyvät kaikki isot intohimoni – urheilu, taide ja muoti. Uskon, että jos unelmoit, teet intohimoisesti asioita kovalla työmoraalilla ja uskallat tehdä asioita rohkeasti, voit saavuttaa mitä vaan”, kertoo Billebeinon perustaja ja luova johtaja Ville Leino.

NHL 21 -pelissä nähtävässä uudessa Billebeino-tuotteessa EA SPORTS -tekstiä ympäröi tiiliskivilogon lisäksi neljä tähteä, joiden alalaidasta tarkkasilmäinen löytää numerot 2, 9, 11 ja 99. Niitä ei ole valittu sattumanvaraisesti, vaan kyseessä on viittaus klassikko-änäriin.

”Pelasin itse (NHL 94:ää) aina NY Rangersillä, jonka mestaruuskauden pelaajista parhaiten mieleen jäivät Mark Messier, Brian Leetch ja Adam Graves. Heidän pelinumeronsa löytyvät NHL 94 -pelistä muistuttavien tähtien vierestä. Mukana on myös Wayne Gretzkyn numero 99. Swingers-komediassa oli urbaani legenda, jonka mukaan jos Gretzkyä taklaa pelissä kunnolla, pelaajan pää vuotaa verta. Tätä ei päästy ikinä todistaman vaikka yritys oli kova, mutta ikuistin senkin tähän teokseen”, Leino paljastaa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Bungie Foundationin ... Teknologiasivusto sp... >

Keskustelut (1 viestiä)

Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

03.12.2020 klo 13.16

No tää vuosi oli selvästi NHL:n osalta välivuosi, kun ei sitä edes julkaistu millekkään nykykonsolille, ainoastaan legacy-konsoleille.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova