Tuorein sisältö

Bungie Foundationin Game2Give-kampanja kerää rahaa Yhdysvalloissa oleville lastensairaaloille

02.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 337 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Bungie Foundation on aloittanut Game2Give-kampanjan, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa Yhdysvalloissa oleville lastensairaaloille. Keräys on käynnissä 13. joulukuuta asti ja tavoitteena on saada lahjoituksia yhteensä 2 miljoonan dollarin edestä. Uutisen kirjoitushetkellä lahjoituksia on tullut jo yli 400 000 dollarin edestä.

Kampanja on toteutettu yhteistyössä Children’s Miracle Network Hospitals -järjestön kanssa. Kyseessä on vuonna 1983 perustettu yleishyödyllinen yhteisö, joka kerää varoja lastensairaaloille Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Game2Give-kampanjaan voi osallistua kahdella tavalla: järjestämällä hyväntekeväisyys striimin tai lahjoittamalla rahaa. Rahan lahjoittajat voivat lunastaa itselleen Destiny 2 -peliin erilaisia tavaroita kuten emblemejä ja Ghost Shellin. Lisäksi lahjoittajat osallistuvat muun muassa lahjakorttien arvontoihin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että osa palkinnoista on tarkoitettu esimerkiksi vain Yhdysvalloissa asuville.Lisätietoja Game2Give-keräyksestä voit lukea kampanjan viralliselta sivustolta.


V2.fi | Miia Lyyra
< Fortniten seuraava k... NHL 21:een lisätään ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova