Tuorein sisältö

Pelinkehittäjä lensi Microsoft Flight Simulatorissa reitin millä matkusti samaan aikaan tosielämässä

03.12.2020 klo 21.00 | Luettu: 2576 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tänä vuonna julkaistu Microsoft Flight Simulator on saanut kehuja sen pilvi- ja säämallinnuksesta, jonka saa halutessaan mallintamaan reaaliaikaisesti oikean maailman säätiloja. Nyt hollantilainen pelinkehittäjä ja Vlambeer-firman toinen perustaja Rami Ismail pääsi itse kokeilemaan kuinka hyvin mallinnus pätee pelaamalla peliä lentokoneessa ja lentämällä siinä täsmälleen saman reitin millä samalla hetkellä matkustaa.



Ismailin mukaan eroista huolimatta sekä peli että oikea lentokone lensivät samoihin pilvimuodostelmiin muutamia sekuntien erolla ja peli muistutti hyvin paljon oikeaa lentoa koneen lentäessä pilvien yläpuolella. Lentoajoissa tosin oli hieman eroja, pelin ollessa välillä jäljessä oikeaa lentoa mutta lopulta simulaattori laskeutui määränpäähän pari minuuttia ennen lentokonetta.



Lentosimulaattorien ystävien kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Ismailin koko Twitter-ketjuun, josta löytyy lisää vertailevia kuvia sekä videoita. Varsinkin kun koronavirustilanteen vuoksi on hyvin todennäköistä, ettei kovin moni pääse samaa vertailua tekemään itse vielä hetkeen.

Lähde: Rock Paper Shotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ylläri-pylläri! FIFA... PS5-konsoleita kisku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova