Tuorein sisältö

PS5-konsoleita kiskurihintaan myynyt ryhmä kertoi tilanneensa tuhat Xbox Series X -konsolia lisää - jälleenmyyjä perui tilaukset heti

03.12.2020 klo 23.00 | Luettu: 2091 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTuhansia PS5-konsoleita julkaisussa itselleen uudelleenmyyntiä varten haalinut jobbariryhmä jäi tällä kertaa ilman saalista. Iso-Britanniasta toimiva CrepChiefNotify-niminen ryhmä kertoi saaneensa tilattua 1000 kappaletta Xbox Series X -konsoleita myydäkseen ne eteenpäin ylihintaan mutta joutuikin perumaan puheensa kun kaikki ryhmän tilaukset purettiin.

Kyseessä ei kuitenkaan vaikuttaisi olevan Very-nimisen jälleenmyyjän tarkoituksellinen ratkaisu rangaista kiskuriryhmää, vaan pikemminkin virhe liikeketjun järjestelmissä, jonka vuoksi myyntiin tuli erä konsoleita joita jälleenmyyjällä ei oikeasti ollut.

CrepChiefNotify-ryhmä nousi ikävällä tavalla marraskuussa julkisuuteen, kun kertoivat saaneensa käsiinsä lähes 3500 PlayStation 5 -konsolia Euroopan ja Iso-Britannian julkaisupäivänä. Jobbariryhmä on syntynyt alun perin haalimaan käsiinsä rajoitettuja eriä haluttuja lenkkareita ja sen jäsenyydestä joutuu maksamaan 30-400 puntaa.

Tällä kertaa jobbarien ohella myös muutamat oikeat ostajat jäivät ilman uutuuskonsoleita ja Microsoftin mukaan saatavuusongelmat saattavat jatkua ensi kevääseen saakka.

Niin kauan kuin PS5- ja Xbox Series -konsolien saatavuus on heikkoa eikä laitteita voi käydä vain hakemasta kaupan hyllyltä, niin todennäköisesti jobbarit tulevat pyrkimään nappaamaan mahdollisimman monta laitetta niitä oikeasti haluavien nenän edestä myytäväksi poskettomilla katteilla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjä lensi... V2.fi:n PlayStation ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova