Tuorein sisältö

Harvinaisen laadukas lisenssipeli saa uuden mahdollisuuden, kun Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition julkaistaan ensi vuoden tammikuussa

07.12.2020 klo 23.00 | Luettu: 1660 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Ubisoft on julkistanut julkaisupäivän Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition -pelille, joka on uudelleenjulkaisu vuonna 2010 Xbox 360- ja PlayStation 3 -konsoleilla ilmestyneestä samannimiseen elokuvaan- ja sarjakuvaan pohjautuvasta pelistä.

Kyseessä on harvinaista herkkua, sillä kyseessä on oikeasti todella hyvä lisenssipeli, joka on tehty yksityiskohtaisella pikseligrafiikalla ja on kunnianosoitus Final Fight/River City Ransom -tyyppisille mätkintäpeleille. Mainion retrohenkisen kokemuksen kruunaa vielä Anamanaguchi-bändin peliin tekemä pirteä chiptune-tyylinen musiikki.

Nimensä mukaisesti uusi Complete Edition pitää sisällään myös peliin alun perin julkaistut kaksi DLC-lisäpakettia, jotka lisäsivät peliin kaksi uutta pelattavaa hahmoa (Knives Chau ja Wallace Wells) sekä muutaman uuden pelitilan ja nettimoninpelin. Peli tukeekin neljän pelaajan moninpeliä, joten on erinomaista viihdettä sohvalla tai netin välityksellä mätkintöjen ystäville.

Itse peli on ollut mahdotonta hankkia laillisesti usean vuoden ajan, sillä ilmeisesti lisenssin vanhentumisesta johtuen peli poistui Xbox- ja PlayStation-kauppapaikoista vuonna 2014. Jopa alkuperäisen sarjakuvan luoja Bryan Lee O'Malley ihmetteli pelin huonoa saatavuutta tämän vuoden elokuussa, vain kuukautta ennen kuin Ubisoft paljasti pelin uudelleenjulkaisun Ubisoft Forward -tapahtumassa.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition ilmestyy tammikuu 14. päivä ja saapuu Xbox One-, PlayStation 4-, Nintendo Switch-, Google Stadia- ja PC-alustoille.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendon lakimiehet... Thor: Ragnarok - ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova