Tuorein sisältö

Aben seikkailut kansansa pelastamiseksi jatkuvat ensi keväänä Oddworld: Soulstorm -pelissä

13.12.2020 klo 14.00 | Luettu: 1168 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Oddworld Inhabitants julkisti uuden trailerin ja julkaisuajankohdan tulevalle Oddworld: Soulstorm -pelille. Peli on jatkoa vuonna 2014 julkaistulle Oddworld: New 'n' Tasty! -pelille ja samalla toinen osa alkuperäisten Oddworld-pelien laajennettujen uusioversioiden neliosaista sarjaa.

Tarkkaa julkaisupäivää Aben seikkailujen jatkolle ei traileri paljasta mutta Oddworld: Soulstormin luvataan ilmestyvän ensi vuoden keväällä PC-yksinoikeudella Epic Games Storessa ja konsoliyksinoikeudella PlayStation 4- sekä PlayStation 5 -laitteille.

Usein vahvoja mielipiteitä herättävää Epic Game Store -yksinoikeutta pelistudion johtaja ja Oddworld-sarjan luoja Lorne Lanning on puolustanut yksinkertaisesti sillä, että Oddworld Inhabitants on pieni indiestudio, joka tarvitsee kaiken mahdollisen ylimääräisen rahan tehdäkseen pelistä mahdollisimman hyvän.

Oddworld: Abe's Exodus -peliin pohjautuvan pelin piti alkujaan ilmestyä jo vuonna 2017 mutta se on viivästynyt useampaan kertaa, ensin vuoteen 2019 ja sitten tähän vuoteen.

Pelin viimeisimmän viivästyksen takana on kuitenkin vuotta 2020 vaivanneet tutut syyt eli koronaviruspandemia mutta peli on Lanningin Twitterissä julkaiseman videon mukaan viimeistelyjä vaille valmis eli ensi kevättä voi pitää lähes varmana julkaisuajankohtana.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Cyberpunk 2077:n ens... Amerikkalaiset käytt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova