Tuorein sisältö

Yllätyskäänne: EA kurvasi takavasemmalta ja tarjosi Take-Twota enemmän rahaa Codemastersista

14.12.2020 klo 10.00 | Luettu: 2296 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Uutisoimme kuukausi sitten, että Take-Two ja Codemasters olivat lyöneet kättä päälle ja autopelimestarit päätyivät samaan talliin GTA:n kanssa noin miljardin dollarin kauppahintaan. Kaiken piti olla valmista ensi vuoden alussa kaupan viimeistelyyn, mutta tänä aamuna V2.fi:n sähköpostissa odottikin lehdistötiedote: "Electronic Arts on päässyt sopimukseen Codemasters Groupin hankkimisesta".

Kauppahinta oli noin 1,2 miljardia dollaria, joten EA:lla on pistetty reilusti enemmän seteleitä nippuun. Saapa nähdä, onko tämä lopullinen tilanne (todennäköisesti on) vai vieläkö Codieista väännetään lisää kättä.

EA:n lausunnon mukaan tässä "on olemassa upea tilaisuus luoda mahtavia ja innovatiivisia autopelejä. Peliteollisuus kasvaa, autopeligenre kasvaa ja yhdessä voimme johtaa kilpa-ajoviihteen uutta aikakautta. Olemme vuosia ihailleet Codemastersien luovuutta ja korkealaatuisia pelejä".

Virallinen tiedote löytyy täältä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Amerikkalaiset käytt... CD Projekt Red pahoi... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.12.2020 klo 12.30 5 tykkää tästä

Jotenkin kuluttajana olisi halunnut, että Codemasters menisi ennemmin Take-Twolle. Halutila tosin johtuu vain EA:n maineesta, eikä pohjaudu faktoihin.
lainaa
bdkabgjdj

14.12.2020 klo 17.29 1 tykkää tästä

mielummin gta henkinen dirt rally kun nfs henkinen dirt rally. take2 ees jotenkin arvostaa hiljaista metsamaisemaa ja zenia. ea sanoo et tylsaa tarvii kipinoita ja taikaviivoja ja rahareikia
lainaa
Maunuska

15.12.2020 klo 08.57

Jes, parempi voitti
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova