Tuorein sisältö

Suomipelejä tarjolla ilmaiseksi kaksin kappalein ja Epic Games Store lahjoo alennusten lisäksi uusilla ilmaispeleillä seuraavat 15 päivää

17.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 2741 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store aloitti myös tänään alennusmyyntinsä ja GOG-pelikaupan tavoin antaa myös ilmaisherkkuja kaikille. Tosin Epic Games Storen tapauksessa pelikauppa antaa seuraavan 15 päivän ajan joka päivä uuden ilmaispelin ja ensimmäisenä pelinä onkin luvassa suomalaisen pelinkehittäjä Colossal Orderin mainio kaupunginrakennuspeli Cities: Skylines.

Pelin voi käydä nappamassa itselleen ilmaiseksi Epic Games Storesta ja peli on saatavilla vain perjantaihin 18. päivä kello 18.00 saakka, jolloin tilalle tulee uusi ilmaispeli. Samalla pelin lisäosat ovat tuntuvassa 25-75 prosentin alennuksessa ja kolme saatavilla kokonaan ilmaiseksi.

Kannattaa samalla tietenkin käydä myös nappaamassa Ubisoftin viimeisimpänä ilmaisena joulusisältönä toinen suomalainen hitti eli Trials Rising. Pelin PC-version saa itselleen täältä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< GOG-kauppa antaa van... Ennenkuulumatonta: S... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova