Tuorein sisältö

Ubisoft julkisti Assassin's Creed: The Ezio Collection -kokoelman

14.09.2016 klo 19.00 | Luettu: 5588 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Ubisoft on julkistanut uuden Assassin's Creed -pelikokoelman The Ezio Collection, joka kokoaa yhteen kaikki pelisarjan hahmon Ezion tähdittämät pelit. Kokoelma julkaistaan 17. marraskuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja se sisältää pelien Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood ja Assassin's Creed: Revelations yksinpelikampanjat. Mukana paketissa on myös kaikki yksinpelattavat lisäosat ja lyhytelokuvat Assassin's Creed Embers ja Assassin's Creed Lineage, jotka syventävät Ezion tarinaa.

Kokoelman julkistamisen yhteydessä Ubisoft ilmoitti pelisarjan myyneen yli 100 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Pelisarjan brändiohjaajan Etienne Allonierin mukaan kyseessä on "valtava merkkipaalu Assassin's Creed -tuoteperheelle, mutta paras on vielä tulossa."

Katso Assassin's Creed: The Ezio Collection -paketin traileri alta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Corvo on entistä eho... Minecraftin tontilla... >

Keskustelut (4 viestiä)

vphdsgihpg

14.09.2016 klo 19.12 3 tykkää tästä

Onko Revelationsista sitten leikattu Altairin osuudet pois? Muuten melko vammainen transaatio että Altair astuu yhtäkkiä vikassa osassa kuvaan

Olen itsekin vammainen transaatio tiedän
lainaa
hmm

14.09.2016 klo 23.15

Ezion osat oli hyviä (AC2 taitaa edelleen olla se paras osa näistä kaikista).

Olis saanut olla laajempi paketti niin olis menny ostoon.
lainaa
passing_breeze

14.09.2016 klo 23.38 2 tykkää tästä

Tämä on ihana uutinen siinä mielessä, että ehkä sittenkin olisi vielä pienen pieni toivon kipinä saada Far Cry 3 + Blood Dragon paketti uusille konsoleille. Menisi kyllä heti ostoon, täydellä hinnalla :)
lainaa
Eepos

15.09.2016 klo 06.25

passing_breeze kirjoitti:
Tämä on ihana uutinen siinä mielessä, että ehkä sittenkin olisi vielä pienen pieni toivon kipinä saada Far Cry 3 + Blood Dragon paketti uusille konsoleille. Menisi kyllä heti ostoon, täydellä hinnalla :)

Eiköhän tämä Assassin's Creed -paketti tuoda markkinoille ihan vain puhtaasta pakkomielteestä julkaista Assassin's Creed -nimen alla pelejä X kuukauden välein. Lisäksi paketti tulee sopivasti markkinoille kuukautta ennen elokuvaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova