Tuorein sisältö

V2.fi tutustui: Gods Will Fall - joukolla jumalia kaatamaan

18.12.2020 klo 17.00 | Luettu: 712 kertaa | Teksti: Jere Tienhaara


Brittiläisen indie-studion Clever Beansin tulevaa Gods Will Fall -peliä esiteltiin pelimedialle virtuaalisessa pressitilaisuudessa. Vahvasti yhteistyötä Sonyn ja Playstationin kanssa tehnyt pelistudio tunnetaan legendaarisen Wipeout-pelin remasteroinnista sekä PS4-yksinoikeuspelistä When Vikings Attack. Nyt Clever Beans on julkaisemassa ensimmäistä kertaa peliään kaikille alustoille ja heidän tuleva peli Gods Will Fall julkaistaan tammikuun lopulla digitaalisena Playstation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille, Stadialle ja PC:lle.


Gods Will Fall tulee olemaan yksinpelattavaa “hack & slash”-luolaseikkailua ja toimintaroolipeliä synkässä fantasiamaailmassa. Pelissä ohjataan kahdeksasta jäljelle jäänestä kelttiläissoturista koostuvaa joukkoa, jotka käyvät vastarintaan ihmisiä sortavia jumalia vastaan. Jumalahahmoja pelistä löytyy 10 ja jokaisella on oma luolastonsa pikkuvihollisineen ja ansoineen. Jokaiseen luolaan valitaan ryhmästä yksi urhea soturi, jolla lähdetään kaatamaan jumalaa joukkoineen.


Mielenkiintoista pelistä tekee permadeath-mekaniikka, eli pysyvä kuolema. Kun yksittäinen hahmo epäonnistuu tehtävässään, ei häntä saa palautettua enää eloon. Toinen mielenkiintoinen seikka on, että jokaisella pelikerralla pelaajalle generoituu erilainen kahdeksan hahmon joukkio erilaisine aseineen ja kykyineen.

Peli näytti pressille näytetyssä pelikuvavideossa oikein näyttävältä, sulavalta ja kiinnostavalta. Kehittäjät kertoivat pyrkivänsä siihen, että peli pyörisi 60 ruutua sekunnissa kaikilla alustoilla paitsi Nintendo Switchillä. Pelin graafinen ilme on vahvan tyylitelty, estetiikka on hyvin öljymaalausten kaltainen. Pelin pääsuunnittelija kertoikin, että konseptitaide on ollut vahvasti läsnä alusta alkaen ja pelin tyyli on hyvin tärkeä kehittäjille.

Gods Will Fallia pääsee alkuvuodesta pelaamaan noin 25e hintaan ja peli tullaan varmasti arvioimaan myös V2.fi-sivustolla!


V2.fi | Jere Tienhaara
< Jouluaika on taas - ... Suosiota niittänyt A... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova