Tuorein sisältö

Dreamcast-kehityslaitteistolta löytyi entuudestaan tuntematon Simpsonit-peli

21.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 978 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenDreamcast-talk-foorumien käyttäjät onnistuivat saamaan pelattavaan kuntoon entuudestaan tuntemattoman Simpsonit-pelin teknologiandemon, joka oli 20 vuotta sitten työn alla Segan Dreamcast-konsolille.

Peli löytyi kun foorumien käyttäjä sreak latasi rikkinäiseltä Dreamcast-kehityslaitteiston kovalevyltä palautetut tiedostot foorumin muiden käyttäjien iloksi ja toinen käyttäjä nimeltään megavolt85 onnistuikin saamaan tiedoissa olleen The Simpsons: Bug Squad! -pelin demon toimimaan.

Pelin kehittäjänä toimi brittiläinen Red Lemon Studios, joka tunnetaan myös toisesta peruuntuneesta Dreamcast-pelistä nimeltään Take the Bullet. Pelinkehittäjä itsessään ajautui konkurssiin vuonna 2003 ilman, että olisi julkaissut ainuttakaan Dreamcast-peliä.

Youtube-kanava DreamcasticChannel on näppärästi tallentanut hieman alle 10 minuuttia kestävän pätkän demon pelikuvaa, joka löytyy alta. Kanava oli myös saanut kommentin Red Lemon Studiosin perustajiin kuuluneelta Andy Campbellilta, jonka mukaan teknologiademo oli tehty esittelemään peli-ideaa Simpsonit-sarjan oikeudet omistavalle Foxille mutta virallisesti peli ei koskaan päässyt kehitykseen saakka.

Bug Squad! -peli olisikin ollut hieman epätyypillisempi Simpsonit-peli, sillä siinä animaatiosarjan tuttujen hahmojen sijasta pelaaja olisi ohjannut mahdollisesti nimen mukaisen ötökkäryhmän jäseniä tai jäsentä. Teknologiademossa pelaaja voi liikkua Simpsonit-perheen talon keittiössä ja olohuoneessa eikä sisältöä juuri muuten hirveästi ole, kuitenkin visuaalisesti peli näyttää varsin hyvältä ikänsä huomioiden ja sen cel-shading-tekniikalla toteutettu ilme tavoittaa hyvin sarjan ulkoasun.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Varoitus hamstraajil... Tältä näytti DOOM 4 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova