Tuorein sisältö

Huhu: Apex Legendsin uusin Fight Night -tapahtuma saattoi paljastua ennakkoon

22.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 957 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


PC Gamerin uutisen mukaan Apex Legendsin seuraava tapahtuma saattoi paljastua ennakkoon.

Paljastuminen tapahtui, kun Fight Night -tapahtumaa esittelevä traileri vuoti julkisuuteen ja sitä jaettiin muun muassa Discordin kautta. Yksi videota jakaneista oli Twitter-käyttäjä @SomeoneWhoLeaks, joka twiittasi asiasta 21. joulukuuta.

Myös Apex Legendsin virallisella Twitter-tilillä oli julkaistu aiheeseen japaninkielinen päivitys, joka herätti huomiota vasta SomeoneWhoLeaksin tekemän päivityksen jälkeen. Asiassa on kuitenkin pieni mutta. Alkuperäinen twiitti julkaistiin jo 18. joulukuuta ja on edelleen katsottavissa (mikäli tietää linkin), mutta Apex Legendsin Twitter-tilin “seinältä” sitä ei ole löydettävissä.

On epäselvää, onko twiitti julkaistu vahingossa vai tarkoituksella. Varsinkaan, kun Respawn tai EA ei ole suuremmin tiedottanut Fight Nightin alkamisesta. Twiitissä on kuitenkin EA:n sivuille johtava linkki, joka antaa 404-virhekoodia. Vilaus osoiteriville kuitenkin kertoo, että kyseessä on alun perin Fight Night -tapahtumalle pyhitetty sivusto.

Tällä hetkellä Apex Legendsissä on käynnissä Holo-Day Bash 2020 -tapahtuma, jossa on mukana rajoitetun ajan Winter Express -pelimuoto.

V2.fi | Miia Lyyra
< Suomalainen peliyhti... Lisää uusia pelilait... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova