Tuorein sisältö

Reggie Fils-Aime paljastaa - Nintendo hylkäsi räppäri Kanye Westin yhteistyöpyynnön

30.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 1890 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


IGN Nordicin uutinen kertoo, kuinka Reggie Fils-Aime paljasti Nintendon hylänneen räppäri Kanye Westin esittämän yhteistyöpyynnön.

Tapaus sai alkunsa E3-messuilla vuosia sitten. Pian messujen jälkeen Nintendo of American entinen presidentti Fils-Aime ja Kanye West tapasivat, jolloin räppäri esitti pyynnön yhteistyön aloittamisesta pelijätin kanssa.

Nintendolla oli kuitenkin tuolloin käynnissä useita projekteja, joten Nintendo-pomon oli hylättävä Westin tarjous. Syyksi Reggie kertoi Kanyelle, etteivät he ole yritys, kenen kanssa räppäri haluaisi työskennellä. Harmillisesti Kanye kuitenkin vastasi Nintendo-jengin olevan juuri se tiimi, kenen kanssa hän haluaisi luoda uutta. Yhteistyötä ei kuitenkaan aloitettu.

Kanye Westin tiedetään työskennelleen Only One -pelinsä parissa jo vuosia, mutta projektista on toistaiseksi kuultu hyvin vähän. Pelissä olisi tarkoitus saattaa Kanyen äiti Donda West taivaan porteille. Donda menehtyi vuonna 2007. Kanye West on myös tehnyt kappaleen nimeltä Only One, joka liittyy hänen äitiinsä.
V2.fi | Miia Lyyra
< Apex Legendsin uusi... Maailman harvinaisin... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

31.12.2020 klo 05.41 3 tykkää tästä

Hyvä päätös.
lainaa
ÄärioikeistonNousu

02.01.2021 klo 21.19 3 tykkää tästä

Eipä yllätä, vuosien varrella on jatkuvasti tullut ilmi Nintendon vaivoin peitelty rasismin kulttuuri. Oksettavaa että vielä tällä vuosituhannella löytyy tällaisia apartheid-henkisiä yrityksiä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova