Tuorein sisältö

Epic Games Storen ensi viikon ilmaispeli on Star Wars: Battlefront 2 - tällä viikolla jaossa scifistinen strategiapeli Crying Suns

08.01.2021 klo 20.00 | Luettu: 747 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store jatkaa tuttuun tapaan ilmaisten pelien jakamista ja tällä viikolla vuorossa on roguelike-tyylinen Crying Suns -strategiapeli, jota kauppapaikka kuvailee lupaavasti FTL-pelin sekä scifikirjallisuuden klassikkoteosten Säätiön ja Dyynin kohtaamisena.

Crying Suns -pelin voi napata itselleen sen Epic Games Store -sivulta, jossa se on saatavilla tammikuun 14. päivään kello 18.00 saakka. Tällöin peliksi vaihtuu Star Wars: Battlefront 2, josta jaossa tulee olemaan kaikki lisäsisällöt ja avattavat asusteet ynnä muut sisältävä Celebration Edition.

Tähtien Sota räiskintä sai pelisisältönsä puolesta varsin positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4/5) mutta sai ansaitusti kovaa kritiikkiä mikromaksuistaan sekä liiallista grindausta vaativasta muokkausesineiden avaamisesta.

Pelin myöhemmät päivitykset onneksi korjasivat nämä ongelmat ja grindauksen ei pitäisi olla myöskään Celebration Editionin myötä ongelma, eli jos kapinallisten tai imperiumin sotilaiden ampuminen innostaan, niin kannattaa napata peli itselleen ensi viikolla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Paljonko maksaisit i... Tappelijoiden kuning... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova