Tuorein sisältö

Rainbow Six: Siege yhdistyy Ghost Recon Breakpointiin ilmaisessa pelitapahtumassa

15.01.2021 klo 12.00 | Luettu: 397 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege - ja Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelit yhdistyvät väliaikaisesti toisiinsa pelitapahtumassa. 21. tammikuuta käynnistyvä Operation Amber Sky tuo Rainbow Six: Siege -pelistä tuttuja hahmoja mukaan Ghost Recon Breakpointin pelimaailmaan. Yhdessä kahden eri pelimaailman ammattisotilaat käyvät rikollisen Sentinel-järjestön kimppuun yhdeksässä ilmaisessa tehtävässä. Niiden aikana hahmot pyrkivät pysäyttämään Amber Ruin -myrkkykaasun tuotannon ja löytämään myrkyn vastalääkkeen.

Myrkkykaasujen täyttämillä alueilla kaasunaamarin käyttö on usein välttämätöntä ja myös suodattimien vaihto tärkeää. Tehtävät ovatkin luonteeltaan ainutlaatuisen taktisia ja jännittäviä. Tehtävänsä suorittaneet pelaajat palkitaan uusin asein ja Rainbow Six: Siege -pelistä tutuin asukokonaisuuksin. Pelitapahtuman ensimmäisen tehtävän jälkeen pelaajat saavat käyttöönsä Ash-, Finka- ja Thatcher-operaattorit ainutlaatuisine kykyineen ja varusteineen. Lisäksi pelitapahtuma tarjoaa peräti 120 uutta erikoisvarustetta, hahmoskiniä ja muita räätälöintiominaisuuksia pelihahmoilla käytettäväksi

21.-24. tammikuuta 2021 tapahtuvan ilmaispelitapahtuman aikana Ghost Recon Breakpoint on ilmaiseksi pelattavissa Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleilla sekä Windows-tietokoneilla ja Stadia-pelipalvelussa. Peli tulee ennakkoladattavaksi pelikonsoleille ja Windows-tietokoneille 19. tammikuuta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ubisoftin extreme-ur... The Medium -pelin ka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova