Tuorein sisältö

Indiestudio väittää Apex Legendsin pöllineen heiltä uuden Fuse-hahmon ulkonäön

22.01.2021 klo 23.00 | Luettu: 1197 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRespawn Entertainment ja EA julkistivat aiemmin tällä viikolla Apex Legends -räiskinnän seuraavan kauden uuden hahmon, joka on australialainen räjähde-ekspertti nimeltään Fuse. Nyt kuitenkin NOWWA niminen indiekehittäjä on väittänyt tulevan Fuse-hahmon olevan hyvin pitkälle kopio vielä julkaisemattoman Bulletvillen hahmosta nimeltään Hunter.

Indiekehittäjä kertoo Nintendo Life -sivustolle antamassaan lausunnossa olevansa iloinen siitä, että Apex Legendsin kehittäjät pitivät Hunterin tyylistä niin paljon, että halusivat luoda sen uudestaan omassa pelissään ja toivovat jopa joskus crossover-tapahtumaa. Kuitenkin pelinkehittäjä kertoo pelkäävänsä sitä, että heidän ollessa pienempi indiestudio, jonka peliä ei vielä ole julkaistu, että heitä tultaisiin syyttämään Apex Legendsin kopioimisesta.Esimerkkinä hahmojen samankaltaisuudesta NOWWA myös liitti lausuntonsa mukaan jo pari vuotta sitten julkistetun Hunter-hahmon ja tulevan Fuse-hahmon kuvat ja onhan niissä paljon samaa. Vaikka samankaltaisia hahmoja onkin nähty jo aiemmin paljon, niin Apex Legendsin ja Bulletvillen hahmoilla on paljon samoja yksityiskohtia kuten pääkallo-vyönsolki, silmälappu ja mekaaninen käsi.

Toistaiseksi EA tai pelinkehittäjä Respawn ei ole kommentoinut väitteitä eikä NOWWA myöskään ole uhannut minkäänlaisilla oikeustoimilla, joka muutenkin voisi olla haastavaa sillä hahmot eivät kuitenkaan ole täysin identtisiä ja vastaavia tapauksia on nähty sarjakuvissa jo vuosia (esimerkiksi DC:n alkuperäinen Deathstroke vs Marvelin Deadpool).

Lähde:NintendoLife

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen il... Activision pisti lop... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova