Tuorein sisältö

Modiskenessä kuohuu: CD Projekt kielsi Keanu-seksimodin ja massiivinen Fallout-modi vedettiin pois yhden kehittäjistä julkaistua sopimatonta sisältöä

28.01.2021 klo 21.05 | Luettu: 2431 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTänään on ollut hieman tapahtumarikkaampi päivä pelimodauspiireissä. Cyberpunk 2077 -pelissä Keanu Reevesin hahmon seksikohtaukseen lisännyt modi poistettiin pelinkehittäjä CD Projekt Redin vaatimuksesta ja vuosia työn alla ollut massiivinen Fallout: New Vegas -modi The Frontier vedettiin pois jakelusta tekijöiden itsensä toimesta.

CD Projekt Red ilmoitti syyn Reevesin esittämän Johnny Silverhandin kanssa puuhastelemaan päästäneen modin poistoon olleen se, että kyseessä on Keanun oikean ulkonäön mukaan mallinnettu hahmo ja tällöin pelinkehittäjien mielestä on sopimatonta lisätä hahmo seksikohtauksiin kysymättä näyttelijältä lupaa tähän.

Muuten pelaajat ovat yhä vapaita vaihtamaan hahmomalleja pelissä ja huvittavasti näin on myös tehty esimerkiksi Adam Smasherin kanssa.

Hey, you're looking for some company tonight. from r/cyberpunkgameVähemmän huvittavaa on kuitenkin vuosien työn jälkeen pari viikkoa sitten julkaistun massiivisen Fallout: New Vegas -modin The Frontierin kohtalo.

Sen tekijät ilmoittivat tänään vetävänsä modinsa toistaiseksi pois jakelusta ja työstävänsä osittain siitä löytyvää dialogia uusiksi. Syynä tähän tekijöiden mukaan on yksi modin parissa työskennelleistä kehittäjistä, joka oli julkaissut henkilökohtaisella taiteilijasivuillaan tekijöiden mukaan "animoitua pedofiliasisältöä".

Modi oli saanut jo aiemmin kriittistä palautetta osasta sisällöstään, joka antoi pelaajalle mahdollisuuden muun muassa orjuuttaa hahmoja sekä harrastaa seksiä Deathclawien kanssa.

Tekijät kuitenkin nyt viimeisempien tapahtumien perusteella muuttamassa näistä ainakin osaa vähemmän kyseenalaiseen suuntaan ja modi tulee vielä tulevaisuudessa ilmestymään myös Steamissä.Lähteet: Eurogamer, PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Voiko Segampaa olla?... Epic Games Store ant... >

Keskustelut (2 viestiä)

maker

29.01.2021 klo 10.29 3 tykkää tästä

vielläkö joku pelaa tota floppipeliä?jee jee!!!!
lainaa
Meitzi

Rekisteröitynyt 28.10.2007

02.02.2021 klo 17.05

maker kirjoitti:
vielläkö joku pelaa tota floppipeliä?jee jee!!!!


Tästä nyt ei tiedä kumpaa peliä tarkoitat, "Cyberpunk 2077 on ollut parhaiten menestynyt digitaalinen pelijulkaisu koskaan" https://www.mikrobitti.fi/uutiset/ongelmista-viis-cyberpun
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova