Tuorein sisältö

Helmikuun loppupuolella järjestettävän BlizzConline 2021 -tapahtuman ohjelmisto on nyt julki

03.02.2021 klo 17.00 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Blizzard Entertainmentin järjestämän BlizzCone 2021 -tapahtuman aikataulu on nyt julki. Digitaalista festivaalia vietetään 19.-20. helmikuuta.

Tapahtumassa kerrotaan muun muassa uusimmat tiedot Blizzardin-peleistä sekä järjestetään cosplay-kilpailu. Lähetystä voi seurata suorana maksutta tai mikäli ei ehdi paikalle virallisina päivinä tai on esimerkiksi nukkumassa, voi ohjelmaa tiirata jälkikäteen tallenteista.

Samalla juhlitaan myös Blizzardin 30-vuotistaivalta. Juhlan kunniaksi Battle.net-kauppapaikalle on tullut myyntiin The Celebration Collection -paketteja. Laatikoita on kolme eri hintaista ja ne sisältävät erilaisia tarvikkeita Blizzardin julkaisemiin peleihin. Halvin paketti maksaa noin 20 euroa, kun taas kalleimmasta saa pulittaa noin 60 euroa. Lisätietoja The Celebration Collection -paketeista löydät täältä.

20. helmikuuta kello 00.00 Suomen aikaa

Avajaispäivänä tutustumaan päästään kehittäjien toimesta uusiin peliuutisiin, minkä jälkeen kolmen tunnin ajan katsojat voivat valita itselleen sopivaa ohjelmistoa katsottavaksi kuudesta eri kanavasta.

20. helmikuuta kello 22.00 Suomen aikaa

Toisena tapahtumapäivänä kuusi kanavaa tarjoaa edelleen sisältöä katsottavaksi. Lisäksi luvassa on kehittäjien oma Q&A-osio sekä palkitaan kilpailujen osallistujat.

Yksityiskohtainen aikataulu julkaistaan noin viikkoa ennen BlizzConlinen alkamista.

Alla tapahtumaa esittelevä traileri


Kuva: Blizzard / BlizzCon 2019, Day 1



V2.fi | Miia Lyyra
< Nintendo hyllytti Th... Ruotsalainen sijoitu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova