Tuorein sisältö

Nintendo hankki oman saaren Second Lifestä

04.05.2008 klo 18.42 | Luettu: 4455 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gigaom kertoo kulmakarvoja kohottavasta löydöksestä. PC-maailmaan ja MMO-peleihin penseästi suhtautuva Nintendo on nimittäin mitä ilmeisemmin ostanut itselleen saaren Second Life -virtuaalimaailmasta. Gigaomin mukaan on epätodennäköistä, että Linden Labin tiukkojen sääntöjen valossa kukaan muu kuin itse firma olisi saanut nimetä ostamaansa Nintendo-saarta kyseisellä tavalla.

Kyseessä saattaa olla ihan selkeä mainostemppu ja saarelta tulee löytymään Nintendo-mainontaa, tai sitten luvassa on jonkinlaista yhteispeliä Wiin ja Second Lifen välillä... Odotamme mielenkiinnolla.

Second Lifestä kiinnostuneille suosittelemme jälleen lämpimästi virtuaalimaailmojen vääräsuisen valloittajan, aurinkoisista avatareista auvoisimman Peltosen värikkäitä artikkeleja aiheesta:

Second Life, osa 1
Second Life, osa 2


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelien pahimmat peti... Valve: Wii on lasten... >

Keskustelut (2 viestiä)

troll

04.05.2008 klo 20.26

Ei ole paljoa pelkoa yhteispelistä Wiin ja 2ndlifen kanssa... 2ndlife kun panee 2000 euron pelikoneen ihan polvilleen ja on silti täysi diashow. Wii:ssä 2ndlife olisi äärettömän tuskallinen kokemus, vaikka sitä kuinka yrittäisi tuunata ja sovittaa.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

05.05.2008 klo 15.28

Luulisi, että Nintendo olisi suosinut valvotumpaa ympäristöä, kuin Second Lifeä. Pian on Nintendon saari täynnä XO ja PS3 fanipoikien lähettämiä lentäviä kyrp**.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova