Tuorein sisältö

Yli 11 vuotta sitten peruttu Six Days in Fallujah on tekemässä paluun entisten Halo ja Destiny -kehittäjien toimesta

11.02.2021 klo 22.00 | Luettu: 1262 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSix Days in Fallujah -peli on tekemässä paluun yli 11 vuotta sen jälkeen kun Konami perui projektin sen herätettyä kohua pyrkimyksillään kuvata Irakin sodan taistelua konfliktin molempien osapuolien näkökulmista.

Sotapelin paluun takana on pelinkehittäjä Victura, jonka perustajana on alkuperäisen pelin taustalla olleen Atomic Gamesin toimitusjohtaja Peter Tamte, sekä Highwire Games, jonka taustalta löytyy Halon ja Destinyt suunnitellut Jaime Giesemer sekä kyseisten pelien äänisuunnittelusta ja musiikeista vastannut Marty O'Donnell.

Pelin kerrotaan olevan taktinen sotilasräiskintä, joka alkuperäisen projektin tavoin yrittää käyttää dokumentaarisia keinoja kertoakseen tositapahtumiin perustuvan tarinan. Peli tulee jopa sisältämään haastatteluja taisteluihin osallistuneilta sotilailta sekä irakilaisilta siviileiltä. Vielä tosin ei ole tiedossa tuleeko peli alkuperäisen projektin tavoin kuvaamaan myös tapahtumien vastapuolta.

Six Days in Fallujahin kerrotaan ilmestyvän vuoden 2021 aikana PC- ja konsolialustoille.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pokémon juhlistaa 25... Ruotsalaisstudio Iro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova