Tuorein sisältö

Pokémon juhlistaa 25-vuotista taivaltaan virtuaalisella Post Malone -konsertilla

11.02.2021 klo 20.00 | Luettu: 1319 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pokémon Company julkisti tänä vuonna 25-vuotta täyttävän Pokémon-pelisarjan juhlavuoteen liittyvän virtuaalisen juhlakonsertin. Konsertin pääesiintyjänä nähdään Pokémon-faniksi tunnustautunut muusikko Post Malone, joka on nähty Suomessakin vuonna 2018 Blockfest-tapahtumassa.

Ilmaiseksi esitettävä konsertti järjestetään 28. päivä helmikuuta kello 02:00 Suomen aikaa ja se on katsottavissa Twitchissä, YouTubessa ja juhlavuoden virallisella verkkosivulla. Konsertti aloittaa myös Pokémon-juhlavuoden P25 Music -ohjelman, joka on Universal Music Groupin ja Pokémon Companyn yhteinen pelisarjaa uusilla kappaleilla juhlistava yhteistyöprojekti. Ainakin Kate Perryn on kerrottu olevan jo mukana ja Pokémon Company lupaa lisää artistipaljastuksia juhlakonsertin päätteeksi.

Konserttia edeltävinä viikkoina myös Pokémon-peleissä juhlistetaan pelisarjan juhlavuotta. Pokémon GOssa järjestetään helmikuun 20. päivä Pokémon GO Tour: Kanto -tapahtuma ja Pokémon Sword/Shield pelaajille jaetaan helmikuun 25. päivä salasana, jolla voi avata pelissä erikois-Pikachun.

Juhlavuoden tapahtumat eivät kuitenkaan kaikki ole vielä tässä vaan Pokémon Company lupaa lisää uutisia varsinaisella synttäriviikolla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Yksi PlayStation 5:n... Yli 11 vuotta sitten... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova