Tuorein sisältö

Xbox Series -konsolit saavat parannetun ruudunpäivityksen valikoiduissa taaksepäin yhteensopivissa peleissä

17.02.2021 klo 22.00 | Luettu: 1366 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft julkisti tänään ensimmäisen erän Xbox One -pelejä, jotka saavat heti Xbox Series X|S -konsoleilla taaksepäin yhteensopivuuden kautta päivitetyn ruudunpäivityksen.

Päivityksen saavat ensimmäiseksi viisi peliä, jotka ovat Far Cry 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 ja Watch Dogs 2. Pelien valikoitumiseen vaikutti Microsoftin mukaan fanisuosion lisäksi myös se kuinka ne esittelevät eri tavoin uutta FPS Boost -ominaisuutta. Esimerkiksi New Super Lucky’s Tale pyörii nyt jopa 120 fps ja UFC 4 pystyy sen myötä 60 sekunnin ruudunpäivitykseen Xbox Series S -konsolilla.

Teknologiajätin mukaan kyseessä on vasta uuden FPS Boost -ominaisuuden alku ja firma lupaakin julkistaa sekä julkaista lisää ominaisuutta tukevia pelejä. Tuleva Xbox-järjestelmäpäivitys tulee myös lisäämään ominaisuudelle uusia lajitteluominaisuuksia sekä mahdollisuuden laittaa FPS Boost- ja Auto HDR -ominaisuudet päälle tai pois.

Microsoftin mukaan FPS Boost tulee myös näkymään jatkossa Xbox Game Pass -tilauksessa, sillä useat tulevista peleistä tulevat olemaan saatavilla pelipassin valikoimassa. Ensimmäisestä viidestä pelistä New Super Lucky’s Tale ja Sniper Elite 4 ovat jo saatavilla osana Xbox Game Passia.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< No Man's Sky aloitta... EA:lla ryhdytään pel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova