Tuorein sisältö

No Man's Sky aloittaa viisivuotisjuhlansa viettämisen uudella eksoottisia lemmikkejä peliin lisäävällä päivityksellä

17.02.2021 klo 20.05 | Luettu: 435 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAvaruustutkimuspeli No Man's Sky täyttää tämän vuoden elokuussa viisi vuotta ja huolimatta kivikkoisesta alusta, niin peli on vuosien aikana ilmaisten päivitysten myötä päivittynyt varsin mainioon kuntoon. Pelinkehittäjä Hello Gamesin kertoo peliin olevan tulossa juhlavuoden aikana vielä paljon lisää ja näistä ensimmäisenä saapuu tänään peliin uusi Companion-päivitys.

Companion-päivityksen myötä peli saa uusia villejä proseduraalisesti luotuja eläimiä, joita pelaajat voivat kesyttää, opettaa, siittää ja jopa puhua näiden kanssa. Kun pelaajat onnistuvat kesyttämään itselleen uuden lemmikin, niin tämän jälkeen uusi kumppani seuraa pelaajaa tämän seikkaillessa ympäri universumia ja uutta matkaseuraa voi silitellä, ruokkia sekä tämän kanssa voi leikkiä. Lemmikit reagoivat jopa muihin matkaajiin riippuen näiden persoonallisuudesta, joka taas pohjautuu eläinten rotuun ja näiden ekojärjestelmään.

Lemmikkien lisäksi uusia eläimiä voi kouluttaa myös auttamaan pelaajaa resurssien skannaamisessa, vaarojen tunnistamisessa, aarteiden etsimisessä ja resurssien kaivamisessa. Pelaajat voivat myös muokata eläintensä ulkonäköä erilaisilla kosmeettisilla esineillä ja tarroilla.

Päivityksen tarkan sisällön voi lukea pelinkehittäjän verkkosivuilta ja uuden Companien-päivityksen traileri löytyy alta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Metro Exodus saa seu... Xbox Series -konsoli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova