Tuorein sisältö

Päivitetty: Nintendo, Activision ja Tony Hawk hassuttelevat Twitterissä - ilmestyykö Tony Hawk's Pro Skater 1+2 pian Nintendo Switchille?

23.02.2021 klo 17.00 | Luettu: 829 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Päivitetty 23.2.2021 klo 18.20:

Nyt se vahvistui! Tony Hawk's Pro Skater 1+2 saapuu PlayStation 5:lle ja Xbox Series -laitteille 26. maaliskuuta ja Nintendo Switchille tämän vuoden aikana.

Alla aiheesta julkaistu twiitti.Alkuperäinen uutinen:


Nintendo of American, Activisionin, Tony Hawkin ja Crash Bandicootin virallisilla Twitter-tileillä tapahtuu kummia.

Kaikki sai alkunsa, kun Tony Hawk twiittasi kuulleensa Crash Bandicoot 4: It’s About Timen saapuvan uusille alustoille. Hawk kysyykin, voisiko myös Tony Hawk's Pro Skater 1+2 päästä uusille alustoille. Mikäli näin käy, Hawk lupaa, että mukaan saapuu Crash Bandicoot -kustomoitu skeittilauta.

Activision liittyi keskusteluun laittamalla mukaan vain tuijottavat silmät -emojin, kun taas Nintendo of America -tililtä innostuttiin kannustamaan ajatusta. Crash Bandicoot -tililtä taas kysyttiin apua Activisionin suunnilta.

Vitsikäs keskustelu saattaisi viitata siihen, että Tony Hawk Pro Skater 1+2 on saapumassa Nintendo Switchille. Crash Bandicoot 4: It’s About Time saapuu Nintendo Switchille, Xbox Series X/S:lle sekä PlayStation 5:lle 12. maaliskuuta.

Alla Twitterissä käyty keskustelu.Lähde: Gameinformer

V2.fi | Miia Lyyra
< Lontoon kadut täytty... Sony kertoi ensimmäi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova