Tuorein sisältö

Hups! Microsoft vuosi julkisuuteen pian julkaistavan Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy -kokoelman

07.03.2021 klo 17.30 | Luettu: 1621 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTomb Raider -pelisarja täyttää tänä vuonna 25 vuotta ja Microsoft on vahingossa lipsauttanut julki yhden juhlavuoden julkaisun, sillä Xbox-kauppapaikkaan on ilmestynyt tiedot vielä julkistamattomasta Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy -kokoelmasta.

Kokoelma kerää yhteen Laran kolme viimeisintä vuosina 2013-2018 ilmestynyttä seikkailua ja kuvauksen mukaan sisältää myös kaikki peleihin ilmestyneet lisäsisällöt. Mukana kokoelmassa ovat siis Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ja Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.Xbox-kauppapaikan tietojen mukaan kokoelma tulisi myös sisältämään pelien moninpelitilat sekä HDR- ja 4K-tuen mutta toistaiseksi se ei erittele tarkemmin tuleeko peleistä erikseen Xbox Series X|S -versiot. Julkaisupäiväksi Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogylle on merkitty maaliskuun 18. päivä, joten oletettavasti kuulemme kokoelman täydestä sisällöstä sekä mahdollisista muista julkaisualustoista lisää pian.

Viimeisin pelitrilogia sai erittäin positiivisen vastaanoton sekä kriitikoilta (V2.fi:n arvioissa 4,5 tähteä, 5 tähteä ja 4 tähteä) että valtaosalta faneista, joten jos jostain syystä Laran viimeisimmät seikkailut ovat jääneet väliin, niin uusi kokoelman on tulee olemaan erinomainen tilaisuus tutustua niihin kerralla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ei PC-versiota, ei k... Final Fantasy 14:stä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

07.03.2021 klo 23.29

1-2 oli oikein hyviä Uncharted kopioita. Kolmonen jäi muutaman tunnin jälkeen kesken kun ei jotenkin maistunut enää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova