Tuorein sisältö

Fani korjasi GTA Onlinen latausajat - Rockstar otti ratkaisun käyttöön ja palkitsi tekijän

16.03.2021 klo 11.37 | Luettu: 2146 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kuun alussa Digital Foundry julkaisi artikkelin, jossa kerrottiin, kuinka GTA Online -pelin fani t0st oli keksinyt keinon lyhentää pelin latausaikoja jopa 70%. Tekijä myös julkaisi ratkaisunsa lähdekoodin, jotta muut pelaajat pystyivät sitä hyödyntämään (tosin hakkerointibannin uhalla) ja toiveissa oli, että Rockstar huomaisi kuhinan.

Rockstar huomasi. Eurogamer uutisoi, että Rockstar on ilmoittanut virallisesti ottavansa viilauksen käyttöön tulevassa pelin päivityksessä. Samalla kerrottiin myös, että Rockstar on kiitollinen t0stille hänen bugilöydöstään.

Tarina ei kuitenkaan päättynyt pelkkiin kiitoksiin. T0st kertoo nyt blogissaan, että pelifirma on siirtänyt hänelle 10 000 dollaria ehtaa valuuttaa pelin sisäisen järjestelmän - jota yleensä käytetään tietoturvaongelmia löytäneiden palkitsemiseen - kautta. Pätevää toimintaa kaikilta osapuolilta!


V2.fi | Manu Pärssinen
< Call of Duty -näytte... League of Legendsin ... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

16.03.2021 klo 18.34

Nyt taitaa muutama henkilö saada Rockstarilta potkut, kun ovat luvanneet tehdä jotain oikeasti pelaajia hyödyttävää ja vieläpä pelaajapalautteen pohjalta. Tämä on täysin ennen kuulumatonta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova